Fireworks vyzerá na úžasný romantický animák o cestovaní v čase

Do európskej a americkej distrubúcie prichádza japonský animák Fireworks.
Eva
Eva
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Keby ste sa mohli vrátiť v čase a napraviť vec, ktorú v živote najviac ľutujete, čo by to bolo? V sci-fi filmoch sa táto otázka rieši bežne, ale Fireworks k nej pristupuje úplne novým a strhujúcim spôsobom, pomocou predmetu pripomínajúceho poké loptu, ktorý umožňuje cestovanie v čase.
Nový animák Fireworks od Genkiho Kawamuru (ten sa ako producent podieľa aj na veľkolepom animovanom romantickom filme Your Name) je o dvoch stredoškolákoch túžiacich po tom istom dievčati. Jeden z nich však nachádza magickú guľôčku a tá ho dokáže vrátiť sa do minulosti. Chlapec ju znova a znova používa, aby sa pokúsil napraviť chyby, čo vo vzťahu narobil. Film, pôvodne z roku 2017, sa do kín dostane v júli.
打ち上げ花火、下から見るか?横から見るか? - Trailer - EN Subtitles Disclaimer
Trailer navodzuje krásnu, vzrušujúcu atmosféru mladosti. Vo vyrovnanom pomere sú v ňom premiešané problémy mladých, romantika a absurdne fantastické cestovanie v čase. Na druhej strane, nápad chlapca, že zmení beh času, aby si získal náklonnosť dievčaťa, môže byť problematický. Až film ukáže, čo z toho vzíde, no podľa traileru to bude viac o vzťahoch a všetkým postavám sa bude venovať rovnaká pozornosť.

Eva

Eva
.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.