Babylon 5 RPG - Epizóda 3: Straty a nálezy

V tretej epizóde podcastu z dobrodružstiev na stanici Babylon 5 sa Ash, Aldorf a Siva pokúšajú nájsť a zaistiť informáciu o pirátskej spojke a zradcovi medzi pilotmi letiek Babylonu 5. Zdá sa to možno triviálne, ale hnedý sektor stanice nie je veľmi priaznivé miesto.
Filmová história scifi
Po zistení, kto je pravdepodobný zradca medzi pilotmi na Babylone 5, naši hrdinovia Ash, Siva a Aldorf zákerným použitím mimozemských alkoholických nápojov tohto zradu, Ricka Chena, zlikvidujú takpovediac jedným hltom. Dostať sa k spojke pirátov, Boratovi, sa im ale nedarí. Situácia sa skomplikuje ešte viac, keď im Rick Chen (ešte stále v kóme) zmizne priamo spred nosov... Kto ho uniesol a kde sa nachádza? Otázky a odpovede. Straty a nálezy. Viac vo videu:
Babylon 5 RPG - S01E03 - Straty a nálezy Disclaimer
Tešte sa na ďalšie príhody už čoskoro!

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(1993)

Babylon 5

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(1993)

Babylon 5

Ďalšie články a poviedky v téme 25. výročie Babylonu 5

Babylon 5 Rewatch - S01E03 - Born to the Purple

Nič nepoteší viac ako epizodická časť, ktorá je dobre zahraná a odkrýva pozadie charakterov seriálu. Žiaľ, Born to the Purple je napriek početnej situačnej komike relatívne predvídateľná a bez hviezdnych výkonov.

Babylon 5 RPG - Epizóda 6: Záruky nad zlato

V ďalšom pokračovaní príbehu skupiny dobrodruhov na Babylone 5 sa títo konečne dostanú k realizácii transportu odpadlíckych telepatov na Canton. Pomoc im poskytne Howersham, riaditeľ pobočky špedičnej firmy, kde pracujú.

Babylon 5 Rewatch - S01E02 - Soul Hunter

Mimozemšťania húfne opúšťajú Babylon 5. Dôvodom je neočakávaný príchod Lovca duší na stanicu - rasy, ktorá má schopnosť cítiť prichádzajúcu smrť nejakej osoby. Kto umrie? Bude to niektorá z postáv alebo zavraždia diváči scenáristu tejto epizódy? Pokračuje náš rewatch Babylonu 5!

Babylon 5 RPG - Epizóda 5: Stratené spomienky

V piatej epizóde podcastu Babylon 5 RPG, ktorý rozpráva príbehy hrdinov slovenskej skupiny fanúšikov seriálu na našej obľúbenej stanici, sa Aldorf stretáva Daenou, kamarátkou z mladosti, ktorá jedného dňa zmizla z jeho života. Ash zatiaľ nastupuje do práce pre Mutai Inc. a Siva má momenty, o ktorých nemá žiadne spomienky...

Babylon 5 Rewatch - S01E01 - Midnight on the Firing Line

Je ťažké hodnotiť kriticky seriál, na ktorom ste vyrastali, ktorý Vás opantal a spravil z Vás maniaka. O to je to horšie, keď sa rozhodnete ho znovu pozerať po skoro 25 rokoch, pretože ste na to dovtedy nikdy poriadne nemali vôľu a čas… a nostalgia sa na vás šinie z každej scény. Najmä, ak sa jedná o tak prorockú časť, akou je Midnight on the Firing Line.

Babylon 5 Rewatch - Pilotný film The Gathering

Každý seriál musí mať nejaký začiatok. Niekedy podarenejší, inokedy menej. S pilotným filmom Babylonu 5 je to tak na pol – niektoré veci vynikajú fantasticky, mnohé sú kandidátmi na vystrihnutie. Napriek tomu, The Gathering je súčasťou produkčnej mytológie Babylonu 5 a preto si zaslúži, aby sme s ním náš seriál článkov začínali. Vitajte pri rewatchi seriálu Babylon 5!

Babylon 5 RPG - Epizóda 4: Kruhy na hladine

Ak ste doteraz nepočúvali naše záznamy z Babylon 5 RPG, je načase začať. Napríklad touto jednoaktovkou, v ktorej sa naši hrdinovia stretnú s techno-mágmi alebo sa o to budú chcieť minimálne pokúsiť. Nie sú ale jediní, kto hľadá spôsob, ako kontaktovať tento mysteriózny rád... a kto vie, ako nakoniec toto stretnutie skončí.

Babylon 5 RPG - Epizóda 3: Straty a nálezy

V tretej epizóde podcastu z dobrodružstiev na stanici Babylon 5 sa Ash, Aldorf a Siva pokúšajú nájsť a zaistiť informáciu o pirátskej spojke a zradcovi medzi pilotmi letiek Babylonu 5. Zdá sa to možno triviálne, ale hnedý sektor stanice nie je veľmi priaznivé miesto.

Babylon 5 RPG - Epizóda 2: Mutai

V druhej časti dobrodružsta na Babylone 5 naši hrdinovia zakopnú o pár golianov a drazija, ktorí patria k Mutai. Ich spoločná cesta končí v bare, kde sa pokúsia s drazijmi držať krok v pití neznámych alkoholických nápojov. Pre niektorých z hrdinov to bude cesta na pokraj smrti...

Babylon 5 RPG - Epizóda 1: Zúfalí piloti

Dňa 22. februára 1993 sa prvýkrát na obrazovkách objavil Babylon 5 v pilotnom filme pod názvom The Gathering. Odvtedy ubehne čoskoro 25 rokov. Preto scifi.sk oslavuje toto výročie nielen článkami k rewatchu seriálu a dokonca aj podcastom z RPG stretnutí slovenskej skupiny hráčov. Tu je prvá časť ich dobrodružstva.