Trailer na druhú sériu The Handmaid's tale + Film?

Seriál, ktorý mapuje dej z príbehu dystopického Gileadu, totalitnej spoločnosti, ktorá vznikla po katastrofe znamenajúcej koniec Spojených štátov, sa prechyľuje do svojej druhej série. Ekologické katastrofy, strata plodnosti a tie najhoršie vlastnosti, ktoré dokáže v ľuďoch prebudiť animálny strach, by sa mali niesť aj v druhej sérii
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
The Handmaid's tale - Trailer 2. série Disclaimer
Offred sa už aj so svojou dcérou vydáva ďaleko za hranice republiky Gilead, kde dúfa v lepšie začiatky. Lenže nič nie je ružové a dá sa očakávať, že delenie na tých dobrých a zlých je len iluzórne a v skutočnosti ide o to, na ktorej strane plota hrdinovia stoja. Atmosféra by mala byť temná, plná zvratov a prekvapení a niečoho, čo stále visí vo vzduchu a nedovolí nám oddýchnuť.
Ostáva nám už len veriť, že tvorcovia svoje sľuby splnia k našej spokojnosti. Nehovoriac o sľube filmu z tohto univerza.

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB