Hellblade: Senua's Sacrifice - teaser

Na trh mieri nová hra s názvom Hellblade: Senua's Sacrifice. Podľa slov vývojárov by mala načrieť aj do tém ako sú psychické choroby a je dosť možné, že veľká časť sveta, ktorú budeme sledovať, bude v skutočnosti len výplodom Senuinej mysle. Pozývame vás na trailer a malý teaser k tejto hre.
Podporte scifi.sk
Hellblade: Senua's Sacrifice - Produkcia - Senuina psychóza - teaser Disclaimer
Tvorcovia z Ninja Theory tak spolupracovali s odborníkmi, ako je napríklad profesor Paul Fletcher (psychiatria, neurologický výskum ohľadom zdravia), psychológovia, či dobrovoľníkmi z radu pacientov, ktorí boli ochotní vyrozprávať svoje príbehy.
Prikladáme aj trailer a snáď sa teda ôsmeho augusta dočkáme epického dobrodružstva. Pripomeniem len, že by malo ísť o keltskú bojovníčku menom Senua, ktorá pri hľadaní a záchrane svojej lásky musí zostúpiť do vikingského pekla. Žáner hry by mal byť hack'n'slash.
Hellblade: Senua's Sacrifice - Trailer - Oficiálny trailer Disclaimer

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB