Fullmetal Alchemist (2017) - trailer

Konečne vyšiel plnohodnotný trailer na hranú adaptáciu legendárneho Fullmetal Alchemist.
cyberstorm
Filmová história scifi
Hagane no Renkinjutsushi - Plagát -
Hagane no Renkinjutsushi - Plagát - / Zdroj Disclaimer
Fullmetal alchemist je príbeh dvoch bratov, Edwarda a Alphonsa Elricových, ktorí v mladosti vykonali zakázaný rituál. Obaja pri ňom však prišli o svoje telá, resp. časti svojich tiel. Teraz, po rokoch, keď vstúpili do služieb armády ako štátni alchymisti, pátrajú po povestnom kameni mudrcov, ktorý by im vrátil ich pôvodné telá späť. Popri tom však narazia na obrovské spiknutie, siahajúce do najvyšších kruhov.
Hagane no Renkinjutsushi - Trailer - Fullmetal Alchemist - Full trailer Disclaimer
Vo vyše minútovom traileri si už môžme naplno obzrieť Edwarda aj jeho brata Alphonsa, ich spojencov (kamarátka z detstva Winry, plukovník Roy Mustang, či poručíčka Riza Hawkeye), ale aj ich nepriateľov, homunkulov pomenovaných podľa siedmych smrteľných hriechov. Navyše je aj konečne vidno aspoň časť súbojov, ktorými je anime presiaknuté, ako aj využitie alchýmie.
Manga a aj jej obe spracovania patria k tomu najlepšiemu z japonskej produkcie. Uvidíme ako sa s nimi popasuje režisér Fumihiko Sori, ktorý už má na konte také diela ako kyberpunkový Vexille či science fiction snímku TO. V oboch prípadoch však ide o animované, resp. CGI filmy. To, ako zvládne živých hercov, ešte len uvidíme.
Film bude mať premiéru 1. 12. 2017.
Hagane no Renkinjutsushi - Scéna -
Hagane no Renkinjutsushi - Scéna - / Zdroj Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB