Battleborn – bite sa o poslednú hviezdu vo vesmíre

Tvorcovia Borderlands ohlásili novú uletenú hru, ktorej sa dočkáme niekedy budúci rok.
Podporte scifi.sk
Battleborn -  - 	August Cover Revealed – Battleborn - News - www.GameInformer.com
Battleborn - - August Cover Revealed – Battleborn - News - www.GameInformer.com / Zdroj Disclaimer
Keď prišiel Gearbox Software s hrou Borderlands, zmiešal akčné prvky FPS hier s levelovacím aspektom RPG a celé to zasadil do komiksového vizuálneho štýlu. Dal tak hráčom niečo, o čom ani netušili, že to chcú. Tentokrát to chce urobiť znova a lepšie! Battleborn pridá do vyššie spomenutého mixu prvky MOBA hier, kde hráči rúbu stovky minionov a bijú sa proti sebe na život a na smrť.
Hra sa odohráva v ďalekej budúcnosti na planéte, ktorá má funkciu akejsi intergalaktickej arény, v ktorej sa hráči budú biť o poslednú hviezdu vo vesmíre. Takýto námet dáva priestor tým najšialenejším kombináciám a tak sa proti sebe postavia mariňák s guľometom, magická elfka s lukom, nesmrteľný samuraj a mnoho iných bojovníkov. Každý hrdina by podľa slov tvorcov mal dať hráčovi úplne iný zážitok z hry. Cieľom Gearboxu je to, aby ste v hre našli každý archetyp hrdinu, ktorého by ste si želali, aby v takejto aréne bojoval.
V hre bude prítomný multiplayer mód, kde sa hráči v tímoch postavia proti sebe a kooperatívna kampaň, kde až 5 hráčov bude môcť bojovať bok po boku. Kampaň bude hrateľná online alebo na jednej obrazovke prostredníctvom splitscreenu. Hra by mala vyjsť niekedy v druhej polovici 2015/začiatkom 2016 a zahrať si ju budeme môcť na Xbox One, PlayStation 4 a PC.
Battleborn - Trailer - Official Reveal Trailer Disclaimer
Battleborn - Produkcia - Battleborn Coverage Trailer - Game Informer Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Martin
to mi dost pripomina Heroes of the Storm od Blizzardu
11.07.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB