Jupiter Ascending - trailer

Dvojminútový trailer na nadchádzajúci film Jupiter Ascending je vonku!
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Jupiter Ascending - Plagát - 1
Jupiter Ascending - Plagát - 1 / Zdroj Disclaimer
Pred dvoma dňami sa na internete objavil trailer na chystaný najnovší filmový projekt súrodencov Wachowských. Tvorcovia Matrixu nám podľa krátkeho dvojminútového videa predkladajú nadupaný scifáč. Bude to konečne vytúžená space opera snov?
Jupiter Ascending - Trailer - Trailer 1 Disclaimer
O obsahu sa toho zatiaľ moc nevie: nešťastná ruská imigrantka, Jupiter Jones (Mila Kunis), je jedného dňa kontaktovaná záhadnou bytosťou, akýmsi hybridom človeka a vlka. Ten sa jej predstaví ako Caine (Channing Tatum) a tvrdí, že je medziplanetárnym bojovníkom, ktorého poslala Kráľovná vesmíru aby Jupiter zabil. Caine ďalej Jupiter vyzradí, že v noc jej narodenia boli hviezdy v postavení predpovedajúcom mimoriadne udalosti a že jej a Kráľovniná DNA je zhodná a označuje ju ako budúceho vodcu vesmíru.
Okrem uvedených hercov sa môžme tešiť na Sean "mŕtveho Boromira Starka" Beana v HanSolovskej úlohe, či na legendárneho Terryho "Monthy Python" Gilliama.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Cool, konecne poriadne scifi?
12.12.2013
William Cody
Wooow.... vyzerá to na ďalšiu krásnu rozprávku... teším... :)
12.12.2013
kAnYs
"Caine ďalej Jupiter vyzradí, že v noc jej narodenia boli hviezdy v postavení predpovedajúcom mimoriadne udalosti a že jej a Kráľovniná DNA je zhodná a označuje ju ako budúceho vodcu vesmíru." Ugh... to je zas premisa. Vyvoleni, osudy, predpovede, to sa fakt uz neexistuje sci-fi story ktora nieje rezana trapnymi rozpravkovymi archetypmi? PLEEEEEASE! Ale ok no, sak mali sme toho tento rok pozehnane (styri scifi-cka, z toho dve celkom good, jedno obstojne a tretie grc.). Ale aj tak. Whyyyyyyyyy!?!?!
17.12.2013
jurinko
kanys, teraz ktore su ktore? ;-)
18.12.2013
jurinko
Paci sa mi ten trailer inak :-)
18.12.2013
kAnYs
Gravity + Enders game = celkom good. Oblivion obstojne. Elysium grc. :)
18.12.2013
William Cody
Celkom súhlasím.. Elysium som videl nedávno - sklamanie, Oblivion sa dal - Ender u mňa na rovnakej úrovni (z knihy som mal lepší zážitok) a Gravity som ešte nemal šťastie vidieť :). A teším sa na túto rozprávku, nemusím mať na vizuálny a oddychový zážitok "logické scifi" :)
19.12.2013
jurinko
Gravity podla mna teda maximalne sux. Film postaveny na vesmirnej fyzike by nemal mat prave vo vesmirnej fyzike najvacsie diery. Endera som nevidel (scasti zamerne), Oblivion u mna fajn (hoci trochu za vlasy pritiahnuty koniec a''la Den nezavislosti + ta romanca s tym druhym bola uplne ze funny /videli ste How it should have ended? :-D /) a Elysium bola teda podla mna riadna sracka (exoskelet navrtany do kosti cez maso v olejom zapapranej dielni? mozno v nejakom Johny Mnemonicovi, s vysvetlenim chemie, co donho museli kvoli tomu nasypat, ale tuto... a fyziku do uvahy hadam ani nebrat - hoci to, ako by mu ten samopohyblivy exoskelet rozlamal kosti pri prvom vacsom zabere by bolo dost efektne :-) ).
19.12.2013
kAnYs
Gravity malo sice diery ale bolo podla mna skvele natocene. Ako, ked si poviem na Thora/Avengerov: "Wow toto bolo popici!" nebudem sa pozastavovat nad filmom, ktory sa aspon snazi :)
19.12.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB