Edge of Tomorrow - trailer

Trailer na nový Cruisov film je vonku: Edge of Tomorrow.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Edge of Tomorrow  - Plagát - 1
Edge of Tomorrow - Plagát - 1 / Zdroj Disclaimer
A je tu nový trailer na nadchádzajúci Cruisov scifáč Edge of Tomorrow. Hoci tohtoročným snímkom Oblivion mnoho kritikov neoslnil, pevne veríme, že Hranica zajtrajška bude na tom o niečo lepšie. Koniec-koncov, trailer vyzerá viac než len dosť lákavo - posúďte sami.
Edge of Tomorrow - Trailer - Trailer 1 Disclaimer
Podplukovník Bill Cage (Tom Cruise), a vojačka špeciálnych síl Rita Vrataski (Emily Blunt) sa v military fiction spoja v boji proti nepriateľskej mimozemskej rase známej ako Mimic, ktorí ohrozujú Zem. Cage sa však dostane do časovej slučky a bude donútený sa neustále vracať k osudovej bitke. Film je založený na úspešnom japonskom grafickom románe All You Need Is Kill, autorom ktorého je Hiroshi Sakurazaka.
Film produkuje Erwin Stoff (zárezy vo forme Matrixu a I am Legend), kým réžiu ostrielaný Doug Liman. Ten je známy snímkami ako The Bourne Identity (2002), Mr. & Mrs. Smith (2005) či Jumper (2008).
Hoci sme tu podobne motívy opakovaných okamihov už niekoľko krát mali (snáď najznámejším príkladom je Na hromnice o krok více s Bill Murrayom), kombinácia military fiction a časovky znie veľmi zaujímavo. V každom prípade sa veľmi tešíme :)

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Martin
aj my sa tesime :-)
11.12.2013
jurinko
Mna len netesi, ze ked na to pojdem do kina, tak tym zaplatim aj scientologicku cirkev s ich tajnou sledovacou sluzbou... Ale stale su tu torrenty, vsak? :-)
12.12.2013
Culter
A ja som myslel, že prispievam Tomovi iba na chlieb... ničíš mi sny... :)
12.12.2013
cyberstorm
hosi, ale Tom uz u scientologov nie je :) Vystupil
13.12.2013
jurinko
O tom chcem ale dokaz, lebo uz som take zvesti pocul, ale potom som ho videl na nejakom tom ich stretnuti, spolu s Travoltom, v prvom rade...
13.12.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB