Godzilla - trailer

Či nový americký pokus o film Godzilla bude lepší, než to, čo ukázali minule, zistíme až budúci rok. Zatiaľ sa môžeme pozrieť na tento prvý trailer k pripravovanému filmu.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
30 šikulkov s navádzaním... 30 tomahawkov... problém vyriešený... :)
10.12.2013
jurinko
Hm, fakt dava velky zmysel malu skupinku zaskodnikov vybavit svetlicami a dymovnicami ako na leteckom dni... Pretoze okrem toho, ze je treba na seba upozornit, je este treba aj oslepit kolegov, co skocia po mne, aby sa mi mohli dobre zamotat do padaku, ked ho otvorim, ze? Ja viem, ze to je jedno, ze to aspon krajsie vyzera na epickych zaberoch na znicene mesto, ale taketo ()oviny ma uz fakt zacinaju v tych filmoch srat... Nehovoriac o tom, ze Jano ma pravdu, pretoze to sme uz prebrali pri Pacific Rim, vsakano... (btw. tu je na Pacific Rim celkom schopna recenzia: http://goo.gl/TNpJx0 ;-) )
11.12.2013
Culter
A ešte si neodpustím. Veď tá Godzilla a v podstate aj Kaijuovia boli dosť zraniteľní. Akurát boli veľkí, čo znamená skvelý terč. Vo vedení vojen od nepamäti platí, kam nemusíš posielať vojakov, neposielaj ich. Vybombarduj (vypáľ) to tam až potom tam pošli armádu. Správy v telke: Veliteš militatnej bunky zomrel po zásahu bezpilotným lietadlom. Godzilla nemôže lietať a až na jedného nelietali aj Kaijuovia. Kde v pekle boli všetky bezpilotné lietadlá? Bezpilotné strely? Inteligentné implozívne bomby vrhané stratosferickými bombardérmi? Prečo všetci piloti, ktorí majú vo výzbroji rakety vzduch zem s dosahom nad 10 km kľučkujú tým monštrám v podpaží? Veru, trochu reality by nezaškodilo...
12.12.2013
jurinko
Pacia sa mi tvoje prispevky ;-) Byt na FB, tak ti to kliknem jednym supom, ale takto musim napisat o tom celu stat na x znakov a nechat opat priechod mojim grafomanskym chutkam! :-D
12.12.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB