Pozrite sa, ako vyzerá Ratchet and Clank: Into the Nexus

Najnovšia hra ságy Ratched and Clank, s podtitulom Into the Nexus, má nové zábery z hry. Vyzerá to na poriadnu zábavu.
Filmová história scifi
Ratchet and Clank: Into the Nexus - Celý záznam - Gamescom gameplay video Disclaimer
Vo videu sú predvedené hlavne nové zbrane. Napríklad Winterizer dokáže zmeniť nepriateľov na snehuliakov (každý druh nepriateľa má unikátny model snehuliaka). Pokiaľ si hráč túto zbraň vylepší, snehuliaci po sebe budú zanechávať darčeky s užitočnými predmetmi. Repulsor je zbraň, ktorá manipuluje gravitáciou. Zo začiatku pôsobí ako obyčajná brokovnica, ktorá odhodí nepriateľov. Avšak po vylepšení zbrane každá strela vyhodí nepriateľa do vzduchu a na malú chvíľu ho znehybní a tak sa stáva ľahkým cieľom.
Obzvlášť zaujímavou zbraňou je Nightmare box. Táto zbraň vystrelí krabicu, z ktorej vyletí strašidelná potvora, ktorá vystraší nepriateľov. Hráč nikdy nevie, aká príšera to bude - či kostra, démon, strašidelný klaun alebo niečo ešte hrozivejšie.
Podstatnou súčasťou hry sú aj tvory z inej dimenzie zvané Nether. Clank dokáže vytvoriť nexus point, akúsi vstupnú bránu do inej dimenzie. V nej dokáže manipulovať s gravitáciou čo mu pomáha prekonať prekážky. Úlohou v tomto svete je doviesť Nethera k východu do skutočného sveta.
Hra bude vydaná pre PS3 a na trh bude uvedená koncom roka 2013.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB