Novinky: Star wars bližšie ku klasike, Daredevil mení farbu aj hlas.

Za posledný týždeň pribudlo zopár zaujímavých noviniek, tak sa na to spolu pozrime.
Podporte scifi.sk
Star wars Bližšie ku klasike.
J.J. Abrams natočí nasledujúcu epizódu zo série SW na 35mm film. Je to prekvapenie, väčšina filmov sa dnes už točí na digitálne kamery.
Vizuál by mohol byť preto viacej "filmový" a mal by zapadnúť do pôvodnej série. Pomôcť by mali aj reálne kulisy na reálnych miestach, hovorí sa aj o lokáciách v Maroku. O hudbu sa samozrejme znovu postará John Williams.
Daredevil mení farbu aj hlas.
Prednedávnom sme oplakali koniec skvelej Batmanovskej trilógie a ani sme sa nenazdali, Batman je späť. Z pokračovania Man of steel zrazu vznikol crossover Superman vs. Batman, ktorý vznikne opäť pod režisérskou taktovkou Zacka Snydera.
Christian Bale sa do úlohy Batmana nevráti, nahradí ho po dlhých úvahách Ben Affleck /S komixovým svetom má už skúsenosti vďaka Daredevil-ovi, za ktorého dostal Zlatú malinu/. Okamžite po zverejnení tejto správy sa zdvihla u fanúšikov /Batmana, nie Afflecka:)/ vlna odporu a internet zaplavili rôzne koláže Afflecka, ako Batmana. Pozitívne aj negatívne koláže si môžete pozrieť pod článkom. Milo sa zachoval Joss Whedon, keď si Bena zastal s tým, že plecia a čeľusť na to má a na súboj Cavila a Afflecka sa teší. Doplním, že sa internetom šíria správy, ktoré tvrdia, že Affleck podpísal zmluvu hneď na niekoľko filmov. Jedným je Superman vs. Batman, druhým pravdepodobne samostatný Batmanovský film a tretí bude zrejme vytúžená Justice League. Dávnejšie sa písalo, že Ben mal posledný spomínaný film aj režírovať, čo sa v jeho prípade nemusí navzájom vylučovať.
Ben ako Batman z pôvodného seriálu. Ben ako Batman z pôvodného seriálu.
Ben ako Batman z pôvodného seriálu. Disclaimer
Oveľa pozitívnejšia koláž Oveľa pozitívnejšia koláž
Oveľa pozitívnejšia koláž Disclaimer
Takisto treba povedať ,že podobné pochyby u fanúšikov BAtmanovskej série si užili aj Anne Hathaway a Heath Ledger. Čo na to poviete vy, dáme Benovi šancu?

andrej android praznovsky

andrej android praznovsky

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Bude dobry!
27.08.2013
andrej android praznovsky
Čo sa týka sequelu Superman vs.Batman, napadla ma jedna vec, keďže súčasný superman je zabijak ludí aj mimozemstanov, zrejme dojde k výmene názorov s pomerne slušným a zásadovým Batmanom, ktorá by mohla viesť k charakteru Supermana ,akého poznáme. To by malo asi logiku, preco Nolan odklepol Snyderovi zaverečnú scénu v jej súčasnej podobe. Zrejme by v tom prípade šlo o názorové súperenie a nie súperenie silou, v ktorom by povedzme si poravde Batman nevydržal ani 3 sekundy. TO by ale znamenalo ze vo filme by sa musel objaviť niekto tretí.
27.08.2013
jurinko
Batman ma inak od Supermana kryptonitovy prsten, ktorym ho moze udrzat na uzde. V komixe Ticho to aj celkom s uspechom urobil, ked Poison Ivy pomocou ruzu s kryptonitom ovladla Supermana a poslala ho Batmana zabit ;-) Ja by som Batmana nepodcenoval :-) http://static.comicvine.com/up loads/original/11111/111116944 /3074205-4661742755-Why-B.jpg (bez medzier ofc.)
28.08.2013
andrej android praznovsky
JA Batmana poznam len z filmoveho univerza, kde sa spolu so supermanom este nestretli a kedze sa ma v S vs. B objaviť aj Lex Luthor....
Uvidime
Ozaj Superman daroval kryptonitovy prsten Batmanovi a pri akej prileoezitosti to bolo?
Ja som cital od Millera Dark knight a tam zhorel superman hned na zaciatku:)
28.08.2013
jurinko
Neviem, pri akej prilezitosti, ale prave preto, ze mu Superman doveruje, tak keby mu nahodou preplo, aby mal niekto, komu doveruje, poistku. V tom komixe, co som cital, uz ho Batman mal.
28.08.2013
andrej android praznovsky
VYborna vec, dobry napad! Musim si ich precitat viacej diky:)
29.08.2013
jurinko
Odporucam komix Ticho (http://www.martinus.sk/?uItem =128192) ;-) (pre mna v poslednej dobe definujuci Batmanov komix) :-)
29.08.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB