Dying Light - ukážka gameplayu

Pozrite sa na 12 minútovú ukážku gameplayu Dying Light. Hra je od Techland, tvorcov hier Dead Island a Mirror's Edge a nesie v sebe znaky oboch týchto hier.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Dying Light - Plagát - cover
Dying Light - Plagát - cover / Zdroj Disclaimer
Tento nový titul od Techland bude survival hororová hra z pohľadu prvej osoby, odohrávajúca sa vo veľkom a nebeznečnom svete. Počas dňa bude hráč hľadať zásoby a zostrojovať zbrane, aby sa mal čím brániť pred infikovanou populáciou – zombiami. V noci sa z hráča stáva štvaná zver. Infikovaní sa prebúdzajú, sú agresívnejší a nebezpečnejší a hráč musí robiť všetko preto, aby prežil do nasledujúceho rána.
Dying Light sa veľmi podobá na hru Dead Island. Do očí bije hlavne množstvo animácií, ktoré spozná každý, kto Dead Island hral. Potom tu máme skákanie po strechách domov, parkour, čo sa podobá na Mirror’s Edge. Obavy, či hra nebude iba úbohý mix oboch spomenutých hier s nulovou hrateľnosťou, sú teda na mieste. Avšak v zverejnenom video vyzerá hra celkom zaujímavo a tak nám ostáva iba dúfať, že Techland prinesie titul, ktorý nesklame, ale naopak, príjemne prekvapí.
Hry by sme sa mali dočkať niekedy v priebehu budúceho roka a vydaná bude na konzoly terajšej aj budúcej generácie a taktiež aj na PC.
Dying Light - Ukážka - gameplay Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB