Ožijú Necromorfovia aj na plátne?

Zdá sa, že áno.
Juraj Búry
Filmová história scifi
Dead Space - Reklamné - Dead Space 2
Dead Space - Reklamné - Dead Space 2 / Zdroj Disclaimer
Nie len o superhrdinoch a ich filmoch sa hovorilo na poslednom Comic-Cone. Tak isto vytasili svoje esá z rukáva aj známe herné značky. Napríklad také Electronic Arts (momentálne nenávidená EA) vyhlásila, že by rada v kinách videla ich titul Dead Space.
Dead Space je vynikajúce hororové sci-fi (viem to sám som ich hral) s neuveriteľne hustou atmosférou, výborným príbehom, skvelými nápadmi, desivými monštrami a šikovnými narážkami na kráľa hororu – Lovecrafta. Dej sa odohráva na zničenej vesmírnej lodi, rútiacej sa z orbitu, kde okrem posádky je ešte niečo prahnúce po krvi. Navyše má táto hra až tri diely. Ideálny materiál na spracovanie.
Teda do istej miery. Pri hraní si spomeniete na Votrelca, Event Horizont alebo Vec, z ktorých tvorcovia čerpali. Bude veľmi ťažké spraviť to tak, aby to nekopírovalo tieto klasiky.
Ale zatiaľ nič nie je isté, dokonca ani režisér. EA zvažuje DJ Carusa (napr. Eagle Eye), ale iný hororoví klasik sa nechal počuť, že by sa toho rád chytil. A nejde o nikoho iného ako o samotného Johna Carpentera. Nuž, v jeho podaní by som si to veľmi rád pozrel. A čo vy?

Juraj Búry

Juraj Búry
Mám veľa čiernych vlasov, kocúra a plyšového pavúka. Väčšinou sa mocem v Nitre, alebo po kopcoch a hradoch. Strašne rád sa hrám, čítam a pozerám a potom o tom premýšľam. Pôsobím mladší ako v skutočnosti som.

Súvisiace objekty SFDB

(2008)

Dead Space

Diskusia

draculin
Dead Space ako filmy uz boli - animovane. Nie zle, ale ani nic prevratne. Vzhladom na temu by som sa neobaval ani tak o rezisera, ako v prvom rade o scenaristu :)
30.07.2013
andrej android praznovsky
Od Carpentera, no to by som si teda pozrel. Preco je EA momentalne nenavidena?
31.07.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2008)

Dead Space