Kozmos: Časopriestorová odysea - Trailer

Poznáte známy dokumentárny seriál Carla Sagana Kozmos? Ak nie, tak si ho bežte pozrieť, pretože budúci rok na neho nadviaže Fox a National Geographic Channel pod producentskou taktovkou Setha McFarlenea (Family Guy)!
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Cosmos: A SpaceTime Odyssey - Reklamné - Neil deGrasse Tyson
Cosmos: A SpaceTime Odyssey - Reklamné - Neil deGrasse Tyson / Zdroj Disclaimer
Rozprávačom tohto imaginárneho výletu do hlbín vesmíru a matérie vôkol nás bude americký astrofyzik Neil deGrasse Tyson, ktorý sa dokonca podobá na šiesteho Doctora Who, takže ho niektoré periodiká dokonca volajú Živý Doctor Who. Okrem neho sa v diskusiách ukážu aj Ann Druyan, spisovateľka a popularistka vedy vdova po Carlovi Saganovi, ako aj Brannon Braga, známy producent scifi seriálov (Star Trek) v 90-tych rokoch.
Cosmos: A Spacetime Odyssey (Kozmos: Časopriestorová odysea) použije nové metódy na odhalenie obrovských tajov univerza a zároveň si uctí prkvy, ktoré využíval pôvodný legendárny seriál, napr. Kozmický kalendár alebo Loď predstavivosti. Najdôležitejšie vedecké poznatky a koncepty budú zobrazené s neuveriteľnou jasnosťou, zjednocujúcou skeptický pohľad a pocit zázraku, ktorá bude viesť k skúsenosti preklenujúcej emocionálnu a duchovnú rovinu.
Pôvodný seriál Kozmos má teraz už 33 rokov a je jedným z najdôležitejších dokumentárnych seriálov, ktoré boli kedy vyrobené. A aj keď sa počas jeho opätovných vysielaniach priebežne poznatky v ňom upravovali a aktualizovali, predsa ešte existuje priestor na ďalšie príbehy.
Držte si teda klobúky, pretože sa zdá, že táto nová Časopriestorová odysea bude ozaj divotvorným výletom:
Cosmos: A SpaceTime Odyssey - Trailer - 1 Disclaimer

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Hmm, dobree
28.07.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB