Ohlásené sfilmovanie X-Force

Komiksáče pokračujú: bude sfilmovaná Marvelovská série X-Force!
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Vyzerá to tak, že sa so superhrdinami z Marvelu roztrhlo vrece. Doslova len pred pár hodinami sa objavila správa, že sa chystá adaptácia komiksu X-Force. Utvrdila to rezervácia domény X-ForceMovie.com a následné potvrdenie zo strany Rob Liefeld z Foxov.
X-Force - 4
X-Force - 4 / Zdroj Disclaimer
X-Force je, podobne ako mnohé iné, jednou z hrdinských skupín Marvel Univerza. Jeho publikačná činnosť začala v roku 1991 a s rôznymi prestávkami a v rôznych podobách trvá až doposiaľ. Jeho členmi sú starí známi z filmových X-Menov, ale aj mnohé nové tváre. Tak môžme medzi nimi nájsť starého dobrého Wolverina, Collosa, Cyclopsa, Archangela či Storm, spomedzi neopozeraných zas Cable (vodca celej skupiny), Forge, Deadpool, či Doctor Nemesis.
Projekt je stále ešte len v počiatočných fázach a tak sa ho dočkáme až o pár rokov. Z tohto dôvodu nemá film ešte žiaden potvrdený dej, nieto ešte herecké obsadenie, no snáď môžme predpokladať účasť Hugh Jackmana v roli Wolverina. Scenár má na starosti Jeff Wadlow, režisér Kick-Ass 2, ktorý pravdepodobne bude film aj režírovať, produkciou zastrešuje projekt Lauren Shuler Donner.
X-Force - 2
X-Force - 2 / Zdroj Disclaimer
Uvidíme, koho sa napokon v tejto Marveláckej tímovke dočkáme, ak bude vôbec realizovaná. V každom prípade to vyzerá na zaujímavý súboj komiksákov: Disney (Marvel - Avengers) vs. Fox (Marvel - X-Men) vs. WB (DC - JLA) vs. Columbia (Marvel - Spiderman). Názor autora: Chcelo by to "cross-over".

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Mne by nevadilo, keby bol Wolverine aj v Potterovi, hoci menej niekedy býva viac podobne, ako v X manoch - Prvej triede, kde Charlesa s Erikom v dvojsekundovej scéne veľmi milo poslal... :)
14.07.2013
Stano Lacko
No, pekny x-menovsky bordel z toho zacina byt. Ale konecne chapem, preco nie je spiderman v agengers, nakolko prava vlastni columbia, jedine ze by disney kupil aj columbiu ;-)
14.07.2013
jurinko
Zda sa to iba mne, ze Marvel je mimoriadne agresivna sebranka ziskuchtivych zmrdov, ktora si zazmluvni aj diabla, aby ziskala duse ubohych divakov na debilne pribehy so super vizualom? Avi Arad a Stan Lee si mozu zacat planovat zariadenie dalsich jacht... Urcite od Lucifera dostali okrem uspechu aj dlhovekost a zdravie celej rodiny (aspon v telesnom zivote) :-D Inymi slovami: Go DC! :-)
15.07.2013
cyberstorm
Mozno predsa len bude: http://fanzine.topzine.cz/hugh -jackman-chce-wolverina-do-ave ngers-pripojit-by-se-mohl-i-sp ider-man
15.07.2013
cyberstorm
Mozno predsa len bude: http://fanzine.topzine.cz/hugh -jackman-chce-wolverina-do-ave ngers-pripojit-by-se-mohl-i-sp ider-man
15.07.2013
Bester (Anonym)
Nebude nič, aspoň nie v najbližšom desaťroči. Hugh fantazíruje a robí promo na nového Wolverina;)
16.07.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB