Superman: Muž z ocele - Nový trailer

Muž z ocele sa zdá byť nezastaviteľne tým letným filmovým scifi hitom, na ktorý sme tak dlho čakali... Uvidíme, či sa všetky predpobede vyplnia. Zatiaľ si môžeme skrátiť čas pri najnovšom traileri od Nokie.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

jurinko
Omnoho akcnejsie, nez tie trailery doteraz. Takmer akoby to boli dva rozne filmy, dufam, ze to nebude zlepene z nununu "Si moj syn a patris na Zem." a schovavania a fizlov a verejnosti a z "Ooo, si makac, ktory moze jediny zachranit planetu pred rovnako silnym hajzlikom.". Dufam, ze to bude vyvazene. Ale nech je ako chce - TESIM SA! :-)
07.06.2013
andrej android praznovsky
Jurinko: No co bol si na to?
21.06.2013
jurinko
Este nie, ale chystam sa :-)
21.06.2013
jurinko
Ludia, co vy na toto? https://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=V-fL 8zopddI#at=241 Ja som bol v tom, ze iba Flash sa vie hybat rychlostou svetla, ze Superman je sice brutalne rychly, ale omnoho pomalsi... Ale ak to tak nie je, tak potom respect, Superman! :-) (podla Wiki maju Flash a ini "speedsteri" okolo seba auru, ktora zabranuje treniu o vzduch, takze atomova fuzia kyslikovych jadier pri Supermanovom udere z videa by asi nenastala, hoci... asi by som to radsej neskusal, byt Superman :-D )
24.06.2013
kAnYs
Lol pekny nerdgasm. Supermana som necital, ale pamatam si ze v jednom filme lietal okolo zeme tak rychlo, ze vratil cas :
25.06.2013
jurinko
Bol som na Supermanovi. Chcem ist zas! Bolo to (damy prominou) PO-PI-CI!!! :-)
04.07.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB