Všetci sme objavitelia: reklama na NASA pobeží pred novým Star Trekom

Pozrite si spot propagujúci výskum vesmíru z dielne NASA, ktorý si budete môcť pozrieť v kine pred nových Star Trekom.
Aldeberan

Aldeberan

Aldeberan
Filmový a seriálový recenzent. Profesionálny hejter a odkrývač toho najbizarnejšieho v pop-kultúre. Redakčný glos-majster.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

andrej android praznovsky
We weill,we will,we will , odtajnite fotky marsu a objavy zivych organizmov na Marse, ako ste rychlo do sveta vykríkli ,tak ste aj sklapli. Mimochodom, novy startrek sa tocil v tych istych studiach ako 2001: space odysey a pristantie na mesiaci 1968 -inak obe v rovnakom roku:)/?
JA len tak...
07.04.2013
draculin
Neviem co sa plasis :) Ak na Marse zivot nenasli, tak nemaju co uverejnit. Ak nasli, ale nezverejnili - tak mas pristup k perfektne utajovanym skutocnostiam, co je proste super. Nuz a na mesiaci pristali dost vela krat, takze nie je nijaka potreba to falsovat. Lety Apollo sledovala aj konkurencia, takze keby nikdy nic na mesiaci nepristalo - asi by tazko sfalsovali vsetky pozorovania. Realita je skor nudnejsia - na mesiaci boli a zivot na marse nenasli. Snad nabuduce :)
08.04.2013
andrej android praznovsky
ale sme na www.scifi.sk , nie na TASR.sk , neber mi moju pokrutenu realitu:) Treba im verit ze pravidelne geometricke tvary objektov na Marse s presnym umiestnenim a vyuzitim zleteho rezu su vytvorene eroziou:)
08.04.2013
draculin
No ved prave! NASA ma problem zhanat peniaze, takze by vacsiu logiku davalo si vymysliet spravy o mimozemskom zivote na Marse a na tom zaklade ziskat zopar miliard :)
08.04.2013
andrej android praznovsky
Zober si ten obrovsky skok technologii v 50tych rokoch, trochu divne nie?
08.04.2013
jurinko
Omg, sme praveze na scifi.sk, nie na ezoterika.ru, takze ak chces, napis poviedku, ale netvarme sa, ze ideme riesit nejake objektivne pravdy, ked ide o cire spekulacie. Prosim! :-)
08.04.2013
William Cody
Súhlasím, že vyššia forma života na báze uhlíka sa na Marse nedá predpokladať vzhľadom k objektívnym faktom ako teploty na povrchu, chemického zloženia planéty a pod. Mesiac je celkom blízko na spochybňovanie pristátí a prieskumov. Napriek tomu správam a fotografiám Nasa verím rovnako ako americkým politikom :D.
08.04.2013
draculin
Ten skok v technologiach vyvolali emzaci, co ovladaju Zem - a ti sa nedaju objavit nejakou curiosity plechovkou na koleckach :)
08.04.2013
andrej android praznovsky
Draculin: To si povedal ty. Dakujem za diskusiu.Aj Willamovi Codymu.
Jurinko: To ze nesledujes dianie v oblasti vyskumu Marsu aj z inych zdrojov ako je NASA je tvoja vec.To ze nevies co znamena ezoterika je druha.
Moje nazory su pisane pod mojim menom , nie nickom, takze sa za ne nehambim. TAkisto su na stranke v sekcii diskusia, s Draculinom sme diskutovali, on je ineho nazoru ako ja a tak isto ako ty. Temu vytvoril Aldeberan , keby zasiahol on , tak to beriem, je to jeho spacenews.
Klune mi povedz svoj nazor, ale urazat nikoho nemusis. Daj si google earth a pozri si povrch marsu , najdes pozostatky po plazach moriach a riekach. TAkze kedysi tam bol zivot, po impakte sa vsetko zmenilo vyparila sa atmosfera s nou i vacsina vody, napriek tomu pod povrchom je stale voda! To ti povie aj NASA. Dalej, z povrchu sa odparuje METáN, co je na mrtnu planetu trochu divne.
09.04.2013
andrej android praznovsky
A tuto cast si radsej ani necitaj, najdi si lokaciu CYDONIA popozeraj si tam radu objektov. Ak prekonas svoje EGO a posles mi tvou emailovu adresu, poslem ti obrazok z jednej knihy /ano viem citat/ kde mas matematicky vztahy ku vsetkym objektom, ktore boli armadnym softwareom /urcenym na rozpoznavanie maskovanych objektov v prostredi/ ako UMELE.
TO ze som povedal ze na marse je zivot? a ? Preco nie? V najhlbsom mori v nulovych teplotach bez svetla a kysliku v obrovskom tlaku ziju ryby a rozne tvory. TAkisto hlboko v lade v Anterktide ziju cervy ktore pred sebou roztapaju lad a volne sa tam pohybuju. Takisto v mrtvych pustach bez vody je zivot, na dne more , tam kde vyvieraju sopky v sialenych teplotach sa zohrievaju dalsie. Preco nie teda na Marse? Preco sa nejake mikroby musia tajit?
09.04.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB