Scifi Oblivion: spot a TV špeciál

Nový scifi film s Tomom Cruisom sa nám predstavuje v nových TV spotoch. V rámci blížiaceho zástupu "stroskotali sme na Zemi" filmov nevyzerá vôbec zle.
Aldeberan
Podporte scifi.sk
Oblivion - Produkcia - New TV Spot for OBLIVION and Bubbleship Featurette
Oblivion - Produkcia - New TV Spot for OBLIVION and Bubbleship Featurette / Zdroj Disclaimer
Oblivion - Ukážka - New TV Spot for OBLIVION and Bubbleship Featurette Disclaimer
Oblivion - Ukážka - New TV Spot for OBLIVION and Bubbleship Featurette Disclaimer

Aldeberan

Aldeberan
Filmový a seriálový recenzent. Profesionálny hejter a odkrývač toho najbizarnejšieho v pop-kultúre. Redakčný glos-majster.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Oblivion

Diskusia

Culter
Dobre som pochopil, že tú kabínu ovláda priamo Cruise? Teda užíva si to poriadne.
24.03.2013
Stano Lacko
No ja ln dufam, ze to nebude opat nejaka scientologicka brecka, ked uz Curise od nich odisiel
24.03.2013
andrej android praznovsky
Cruise odosiel od scientologov?
24.03.2013
andrej android praznovsky
VIem ze kosinski namaloval davnejsie komix s tymto nametom a ispirovala ho k tomu hudba nejakej kapely, a predstavte si, ta kapela bude robit hudbu aj dofilmu a orchestraciu bude robit ten istz chlapik ako DAft pumku v Tron leagacy, ja si myslim, ze to vobec nemoze zle dopadnut.
24.03.2013
Stano Lacko
@andrej: no ak nie, tak to bude ..., ak ano, tak tomu davam sancu ;-)
25.03.2013
jurinko
Tom odisiel od tych zmrdov? Zeby mi este zacal byt sympaticky? :-D Inak, mat vo filme realnu maketu (pekny oxymoron, ze? :-) ) takehoto niecoho, je uplna parada! Urcite tam bude mrte pocitacovych efektov, ale ta maketa bude sucastou historie, podobne ako vsetky mozne Batmobily a roboticke ruky z Terminatora. Paci sa mi to!
25.03.2013
cyberstorm
Proti Cruisovi nic nemam, na film sa tesim (koniec koncov, Tom vie dobre hrat a taky Minority Report je jednoducho skvely...aj ked ten film bol na uspech uz asi vopred odsudeny :), takze dalsia temna buducnost? super. Teda, nech je aspon polotemna, prosim...a nech tam nie je moc happy ending vyskakujuci z platna do bulv...
27.03.2013
jurinko
[SPOILER ALERT!] Prave som sa vratil z kina. Oblivion je ukazkou toho, ako sa v zanri, kde uz sme videli vsetko, da to vsetko pouzit tak, ze je z toho jeden osviezujuci, logicky bezzadrhelovy, dobre napisany pribeh s vybornou psychologiou postav a strhujucim dejom. Happy-end ignorujem, pretoze si myslim, ze ho asi tvorcovi vnutili producenti ("Ludia to chcu!") a navyse predstavuje najslabsi (aj logicky) moment filmu (ak su Jackov tisicky, tak tam po case pride aj Jack 158, Jack 12486 a Jack 82?). Pre mna ten film skoncil tak, ze Jack s Juliou spolocne zahynuli pri zachrane sveta, nie tak, ze Jack odsudil Juliu na zivot osamote a nasledne so svojim klonom. Okrem tohto konca (ktory vytesnujem) to bolo uplne super, vsetko sedelo, vsetko sa vysvetlilo, vsetko bolo odhalene a napokon to aj dobre dopadlo, pretoze obetovat sa za ludstvo spolu so zenou, ktoru milujem, je dobra smrt... Film roka!
28.04.2013
jurinko
(K poslednemu zvolaniu dodavam: Zatial :-) ) [END OF SPOILER]
28.04.2013
andrej android praznovsky
NO prave som sa vratil z kina, suhlasim s Jurinkom. PO Trone nas Kosinski prevetral na cerstvom radioaktivnom vzduchu:) Tych efektov tam bolo pouzitych s mierou , co ma velmi tesilo. Trosku som sa obaval toho co uvidim, ale na rozdiel od Prometea a DArk knight rises, som z kina odchadzal spokojny a nevadi mi ani ten zaver, nemam rad ked ide z kina deprimovany, ale oddychnuty a stastny.Aspon ze nebol otvoreny koniec, Cruise si zasa robil kaskadera sam, pri jednom kotrmelci si takmer zlomil vaz:) CO ma este potesilo pri odchode z kina? NAjprv znacka na jednom aute FCKYU2 ale potom som na parkovisku zbadal beetla a za okno mal americku znacku OUTATIME california:))))))No krasny vecer:)
01.05.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Oblivion