Frozen: nová Snehová Kráľovná od štúdia Disney

Štúdio Disney zverejnilo obrázok z konceptu k novému animáku 3D Frozen. Na réžii budú spolupracovať spoluautorka scenára animáku Ralph Rozbi-to Jennifer Lee a Chris Buck (Tarzan, Divoké vlny)
YaYa
Podporte scifi.sk
Frozen - Koncept - Concept Art for Disney Animation''s FROZEN
Frozen - Koncept - Concept Art for Disney Animation''s FROZEN / Zdroj Disclaimer
Film bude adaptáciou Andersenovej Snehovej kráľovnej. Hlavnou postavou je Anna (Kristen Bell), na ktorú chladnokrvná Snehová Kráľovná Elsa (Idina Menzel), Annina vlastná sestra, uvalila kliatbu. Jediný spôsob, ako kliatbu zrušiť, je vydať sa na nebezpečnú, no vzrušujúcu cestu zaľadnenou nehostinnou pustatinou.
Annu bude sprevádzať ošľahaný dobrodruh Kristoff, jednorohý sob a smoliarsky snehuliak. Ak chce Anna rozmraziť svoje zamrznuté srdce, musí čeliť živlom, pretekať sa s časom a zvíťaziť nad celou armádou ľadových bojovníkov.
Producentom animáku je Peter del Vecho a na pôvodnom soundtracku pracujú Robert Lopez a Kristen Anderson-Lopez. Do kín by sa rozprávka mala dostať v novembri 2013.

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Frozen

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Frozen