Veľkovýpravné sci-fi OBLIVION sa predstavuje

Momentálne najväčšiu udalosť (okrem traileru na druhý Abramsov Star Trek) predstavuje upútavka na sci-fi OBLIVION od režiséra Tron: Legacy Josepha Kosinskiho.
Juraj Búry
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Hlavné úlohy si zahrá Tom Cruise a Olga Kurylenko (Centurion, Quantum of Solace alebo Max Payne). Okrem nich by sa vo filme mal objaviť aj Morgan Freeman alebo Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister z Game of Thrones).
A o čo pôjde?
Obvilion - Scéna
Obvilion - Scéna / Zdroj Disclaimer
Život na povrchu Zeme už nie je bezpečný pre ľudí, a preto žijú nad oblakmi. Stále však niektorí lietajú dolu, aby získali cenné veci aj napriek nebezpečenstvu. Patrí medzi nich i Jack (Tom Cruise), ktorý pri jednom z takýchto výletov nachádza rozbitú vesmírnu loď a v nej spiacu krásnu ženu (Olga Kurylenko). Po prebudení ju berie so sebou domov - na nebo. Jack zisťuje, že kráska je obyvateľkou Zeme, ale veľmi dávno bola vyslaná na expedíciu na Mars. Rozhovor s ňou necháva veľa otvorených otázok, ktoré bude nutné vyriešiť...
Premiéra filmu je naplánovaná na 12. Apríl 2013. Tešíte sa?
Prvý trailer Disclaimer

Juraj Búry

Juraj Búry
Mám veľa čiernych vlasov, kocúra a plyšového pavúka. Väčšinou sa mocem v Nitre, alebo po kopcoch a hradoch. Strašne rád sa hrám, čítam a pozerám a potom o tom premýšľam. Pôsobím mladší ako v skutočnosti som.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
moje pocity sú... vlažné
10.12.2012
Martin
moje pocity su ... sem s tym ;-)
10.12.2012
kAnYs
Hmm. Ze by?
10.12.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB