Delta Zulu - Nezávislý film a la World War Z

Warehouse 1904, malá nezávislá filmárska spoločnosť, dáva dokopy zombícky film nazvaný Delta Zulu, ktorý asi bude predlohou podobný World Waz Z a bude mať k tejto asi bližšie ako samotný WWZ s Bradom Pittom.
Podporte scifi.sk
Delta Zulu - Scéna - Vojak
Delta Zulu - Scéna - Vojak / Zdroj Disclaimer
Ľudstvo prežilo to, čo sa zdalo byť apokalypsou, ale hrozba ešte nepomizla. Delta Zulu je príbeh o tom, ako Clark, nezávislý reportér, natáča reportáž medzi civilistami, ktorí sa ako jediní dostali do Červenej zóny, pod karanténou ležiacej oblasti, v ktorej ešte stále zúri vojna.
Delta Zulu - Plagát - Banner - Logan
Delta Zulu - Plagát - Banner - Danny
Delta Zulu - Plagát - Banner - Anders
Clark sa do zóny dostal so skupinou žoldnierov pracujúcich pre White Shield International, jednu z tisícov súkromných vojenských spoločností, ktoré zasahujú v Červenej zóne denno-denne. Jeho pohnútkou je medzi týmito zabudnutými vojakmi nájsť svoj príbeh, no nachádza oveľa viac, akoby si bol kedy prial.
Delta Zulu - Trailer - Koncept Disclaimer
Scény na mňa osobne pôsobia ako zmes fan-videí, ale pravdepodobne za to môže domácka kamera, ktorá na druhú stranu môže mať celkom podarený efekt na diváka a la Cloverfield. Ak ste fanúšikmi post-apo filmov so zombíckou tématikou, s ktorými sa nám tu aktuálne asi roztrhlo vrece, pozriete si to radi.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Delta Zulu

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Delta Zulu