Bomer a O''Connell na Space Station 76

Plejáda malých ale za to fajnových hereckých hviezdičiek sa stretla, aby nakrútila srandovnú drámu o Vesmírnej stanici 76, ktorá by mala byť futuristickou verziou našich 70-tych rokov.
Podporte scifi.sk
Space Station 76 - Patrick a Liv
Space Station 76 - Patrick a Liv / Zdroj Disclaimer
Jack Plotnick do svojej dramédie s názvom Space Station 76 obsadil samé výborné tváre, ktoré sa tak často na mainstreamovom plátne nevyskytujú. Vedľa Liv Tyler (Pán prsteňov) uvídme vo filme Matta Bomera (In Time), Patricka Wilsona (Watchmen) a Marisu Coughlan.
Film bol natočený potichu počas troch týždňov v Los Angeles a je zasadený do kulís vesmírnej stanice interpretovanej z pohľadu sedemdesiatych rokov. Tyler je nová poručíčka, ktorá vytvára medzi jednotlivými členmi posádky len a len problémy.
Wilson hraje trpkého kapitána so samovražednými sklonmi, Bomer technika s robotickými rukami a Coughlan jeho manipulatívnu manželku. Vo filme sa objavia aj Jerry O’Connell, Kali Rocha a Kylie Rogers.
Produkciu vedú Ed Parks, Rachel Ward, Dan Burks, Joel Michaely a Katherine Ann McGregor (ale ich tam je - pozn. Šaňo).

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB