J. Michael Straczynski píše scenár k Shadowmanovi

Valiant Comics nasleduje veľké štúdiá ako Marvel a DC s ich pripravovanou filmovou adaptáciou na jedného z hlavných hrdinov ich komiksového univerza - Shadowmana. A scenár naň píše nik iný ako JMS.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Valiant Entertainment spolu so Seanom Danielom (The Mummy) budú film ponúkať jednotlivým produkčným štúdiám.
Popis filmu:
Shadowman - Poster - 1
Shadowman - Poster - 1 / Zdroj Disclaimer
Sily temna chcú stoj čo stoj získať New Orleans a Jack Boniface musí prijať svoj osud, s ktorým sa narodil: zastaviť ich. Ako Shadowman sa Jack stane jedinou mocnosťou, ktorá stojí medzi jeho mestom a démonmi, ktorí sa snažia ho ovládnuť. Musí avšak zaplatiť vysokú daň za ovládnutie svojich schopností pred tým, ako Master Darque povalí stenu medzi realitou a Deadside, tajemným svetom temnoty.
"Shadowman je postava, ktorá žije v jedinečnom svete, ktorý mixuje moderný svet so starovekým svetom v nás," hovorí Straczynski. "Atmosféra New Orleans, jeho história a súboj odohrávajúci sa v hlavnej postave vybalancovať svoj osud sú perfektnými nosníkmi pre dej. Vytvorili sme už základnú osnovu filmu a je tam veľa akcie, ktorá je špecifická pre Shadowmana, čo dokáže... ale v centre príbehu stojí silná postava, svet a jeho mytológia, ktorú môžeme preskúmať prostredníctvom niekoľkých filmov. Toto bude echt zábava."
Riaditeľ Valiantu, Jason Kothari, pridal: "Shadowman je prvým z obrovskej palety filmových projektov, ktoré pripravujeme a produkujeme interne u nás vo firme."

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

andrej android praznovsky
Mnamky a JMS :))) Marvel skonci:))))
18.10.2012
cyberstorm
preboha ziveho, kto vymysla tie mena? Shadowman, Master Darque, Captain America...pomoc
18.10.2012
jurinko
To je akoze nejaky typek a''la Constantine alebo co? Vobec ho nepoznam, mal by som? :-)
18.10.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB