The Prototype - Trailer

Muž, ktorý prekoná sám seba. Android, ktorý je na úteku... Andrew Will a Banditero Brothers sa dali do kopy a natočili nezávisle od štúdií science-fiction film, ktorý teraz už len musia uviesť do kín.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Prototype, The - Záber - Dróna
Prototype, The - Záber - Dróna Disclaimer
Prototyp sa točí okolo humanoidného robota a zároveň vojenskej dróny s neuveriteľnými bojovými a počítačovými schopnosťami. No z traileru sa zdá, že ide o viac - scéna v nemocnici zobrazuje robota pri spiacej žene na nemocničnom lôžku. Je to samotný vedec, ktorý sa nechal voperovať do vlastného diela alebo android, ktorý prekonal singularitu a stal sa umelou inteligenciou?
Prototype, The - Trailer - 1 Disclaimer
Prototyp je novým 40-miliónovým projektom Andrewa Willa, ktorý vlastne natočil film a teraz ho ponúka na distribúciu jednotlivým štúdiám. Ako vizuálna stránka, tak aj celkový dojem z premisy je veľmi pôsobivý... Uvidíme, či sa nakoniec dočká pozitívneho ohlasu aj od divákov.
Vo filme sa objavia viac-menej známe tváre: Joseph Mawle (Game of Thrones), Neal McDonough (Band of Brothers, Minority Report), Anna Anissimova a Jack Kennedy.
Do kín by sa mal dostať v roku 2013, takže si na to ešte môžeme pár dní počkať.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

kAnYs
Yes! Konecne dalsia nezavisla sci-fi produkcia. A este k tomu cyberpunk. Pinch me!
02.09.2012
Juraj Búry
hej vizera to vynimocne skvelo:)
26.09.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB