Hobbit - video z natáčania č. 6

Ďalšie video z produkcie, tentokrát z natáčania v exteriéroch. Plno krásnej novozélandskej prírody, trpaslíci epicky pobehujúci po trávnatých plániach a Ian McKellen chváliaci jedlo na placi.

Aldeberan

Aldeberan
Filmový a seriálový recenzent. Profesionálny hejter a odkrývač toho najbizarnejšieho v pop-kultúre. Redakčný glos-majster.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Chcel by som tam byť aspoň na týždeň tretí asistent piateho pomocného režiséra druhého unitu (či skupiny, či čo to je...)
15.03.2012
jurinko
To by ta rychlo prestalo bavit :-) Veci maju caro iba ked ich vidis zvonka, zvnutra sa vacsinou dockas uponahlanej organizacie (aj ked maju 100 planovacov, tak proste niektore veci sa menia za pochodu), zbytocnej roboty (treti asistent piateho pomocneho rezisera mozno zameta parkovisko, co ty vies) a k naozaj dolezitym veciam sa nedostanes. Ak to ma mat caro zvnutra, tak to musis tvorit. Cize byt reziser alebo podobne, kto si moze dovolit snivat, pretoze na pracu ma inych. Ti, co plnia ciastkove prikazy, ak maju naozaj stastie, mozno raz uvidia aspon zablesk toho, ako ich dielik prispel k celemu dielu. A kedze vo filme sa z tych neviemkolkotisic ludi (a ich prace), ktori na nom spolupracuju, objavi mozno sto, tak vacsina to nespozna nikdy. Viem si predstavit, ako sa ten tvoj asistent nikdy nestretne s nikym zaujimavym. Som moc velky negativista? :-D
15.03.2012
kAnYs
Skor realista, aspon v tomto :)
15.03.2012
Culter
Aj keby som len zametal parkovisko, aspoň by som každému tvrdil "...Nový Zéland, ach ten Nový Zéland. Nádherná krajina. Tam SME nakrúcali Hobbita..." a keď budem mať vypité, poviem: "...tam SOM nakrúcal Hobbita..." :)
15.03.2012
Stano Lacko
Jano: Som s tebou
15.03.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB