Čierna hodina - The Darkest Hour

Zajtra má na Slovensku premiéru hororové scifi Čierna Hodina - The Darkest Hour.
Filmová história scifi
Darkest Hour, The - Záber - 1
Darkest Hour, The - Záber - 2
Podivná mimozemská rasa navštívi Zem. Jej snahou je ovládnuť náš svet. Ako miesto stretu si zvolí Moskvu, kde skrz elektrickú sieť zaútočí. Naša jediná nádej je v piatich mladých ľuďoch.
Trailer:
Darkest Hour, The - Trailer Disclaimer
Reportáž priamo z Moskvy:
Darkest Hour, The - Fan video - Reportáž priamo z Moskvy Disclaimer
Featurette:
Darkest Hour, The - Produkcia - Featurette Disclaimer

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Konečne sa niečo deje aj inde, ako v Amerike. (Za túto vetu sa ospravedlňujem tvorcom District 9) Nečakám nič prevratné, ale v podstate sa teším.
28.12.2011
draculin
A nie je jedno, kde konkretne sa nieco deje - pokial je fim dobry? Godzilly a spol. klasicky nicia Tokio a asi ti unikli Monsters, co sa odohravalo niekde v pohranici USA-Mexiko. Vec sa odohrava v Antarktide....ale uznavam, ze vacsina sa odohrava niekde v blizkosti filmovych studii. Ale brat len samotnu zmenu prostredia ako nieco poziticne je predsa hlupost.
28.12.2011
Culter
Nebola náhodou posledná Godzilla v USA? :) Každá zmena poteší. To naviazanie sa na americkú pôdu vyznieva, že všetko dôležité sa deje len tu. Samozrejme to chápem. Prečo robiť reklamu inej krajine? No ale zmena... zas bude ´niečo´ naháňať krásnych, rýchlych a neuveriteľne vynaliezavých mladých amíkov... film si ale pozriem rád, okrem iného aj preto, lebo tí energetickí emzáci mi pripomínajú duchov z Final Fantasy.
28.12.2011
draculin
To naviazanie na americku podu suvisi s tym, ze je to najvacsi divacky trh na svete. S najlepsou filmarskou infrastrukturou. A americke realie su dost zname po celom svete, zatial co take Montevideo uz pomenej. Je to rovnako logicka volba ako ked nase televizie vyrabaju filmy odohravajuce sa na slovensku. Mimozemstania niciaci NY vyvolaju nejaku odozvu po celom svete - zatial co ak by nicili Bratislavu, tak nikto nebude vediet o co ide - a maxilalne to naserie kosicanov, ze zase blava ziskala vsetko :) ...Bollywood vyprodukuje asi tolko ako Hollywood. A myslis, ze natacaju nieco o finskych soboch? :))) Je to proste logicka realita a v podste som rad aj za to - pretoze okrem Hollywoodu, aj ked vyprodukuju spustu braku, normalne scifi nezvlada skoro nikto. No vazne... :(
28.12.2011
cyberstorm
Jano: jj, pripominaju...a tie gumipusky zas pozitronove dela z Ghostbusters :P
28.12.2011
Culter
Gumipušky... :) som zvedavý, ako tie zbrane zdôvodnia vo filme. Iste to bude nejaký nový prototyp, ktorý vynašli len nedávno a číročistou náhodou naň hlavný hrdinovia natrafia.
28.12.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB