John Carter - Full Trailer

Po novom posteri, teaser traileri k filmu John Carter, máme tu aj sľúbenú nakladačku v podobe Full Trailera.
Stano Lacko

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

John Carter

Diskusia

jurinko
Tych 6 koncatin a''la Avatar ma moc neberie teda... A Johna nepoznam, o com to bude?
16.12.2011
cyberstorm
Jurinko: John carter je romanova seria, koru napisal kedysi (myslim ze v dobe zlatého veku SF-teda niekedy v 20-40 rokoch v pulpovych magazinoch) pan Edgar Rice Borroughs, autor Tarzana. Ide o seriu planetarnych romanci (v sucasnej dobe uz de facto neexistujuci subzaner SFFH), ktorej hl. hrdinom je mlady vojak ktory sa nejakym sposobom ocitne na Marse, kde pomaha martanskym domorodcom v boji proti utlacovatelom. V zasade ide o akusi verziu Lawrenca z Arabie. A k tym styrom rukam: ono to nie je ze a''la Avatar. Ono je to skor Avatar a''la John Carter. Borrougsovi Martania mali ako prvi styri ruky. Taakze, ahrnute a podtrhnute: John Carter of Mars: hlavny hrdina-mlady svalnaty fesak zo Zeme, kopec skarede priser a polonahe domorode/pozemske veznene krasky...Aaaaano kAnYs....tot je presne ten priklad pociatocnych SF a aaaaano, z tohto sa vyvinula Space Opera tak ako ju pozname dnes :)
16.12.2011
jurinko
cyberstorm: A-ha, vidis, ako som ukazal svoju totalnu nevedomost? Dakujem za objasnenie ;-)
16.12.2011
Aldeberan
vyzera to dobre, malokedy ma trailer dokaze navnadit na film, na ktory som sa vylozene netesil, ale scifi Lawrence z Arabie znie naozaj dobre :)
16.12.2011
kAnYs
No, mna to moc nenavnadilo. Sajby, nezavisiac na tom: Meh :)
16.12.2011
cyberstorm
Aha: tak som sa sekol: podla Wikipedie bol prvy pribeh s Johnom Carterom (inak, seria sa nazyva aj Barsoom) uverejneny uz v 1912 (Under the Moons of Mars) a neskor vydavany v pulpovych magazinoch ako serial. Knizne bol prvy diel vydany vo forme romanu Princess of Mars v 1917 (no, na to ze som to predchadzajuce vsetko pisal len z pamati to zas nie je az tak zle...)... Jo a ma to 11 casti, takze mozno 11-n-logia? (tipujem ze tak max filmova trilogia, uspech bude stat len na trikoch, pribeh bude slabsi...sakra, co cakat v dobe ked SF este len zacinalo??? Dunu?)
18.12.2011
Stano Lacko
Ano Barsoom, nakolko mi system hadzal, ze film uz je nahrany, ale pod touto sagou by som to nehladal ;-)
19.12.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

John Carter