Game of Thrones, Trailer na 2. sériu

Game of Thrones prichádza, pardón druhá séria začne 15.4.2012, a prinášame vám práve publikovaný trailer k tejto sérii.
Stano Lacko

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
tesim tesim
12.12.2011
cyberstorm
slint...btw, preco sa to vola Game of Thrones???
12.12.2011
kAnYs
Pretoze to fanusikovia televizneho serialu pod tym menom poznaju.
12.12.2011
kAnYs
Jo a zabudol som: ... Ahem. Ahahahaha! Want! WANT!!!
12.12.2011
draculin
Sajby...a ako inac by sa to malo volat? :(
12.12.2011
Aldeberan
Pieseň ľadu a ohňa, tak ako knizna seria... :)
12.12.2011
draculin
No jo, ale musis to predat divakom - takze nie je najlepsi napad menit nazov zavedenej serie. Mozno ako druhotny nazov, ale to je vlastne nedolezite. Niekedy je nutne ustupit marketingovym zakonom :) ...a pravdu povediac, Game of Thrones je natolko uderny a sediaci nazov, ze to asi ani nebude boliet.
12.12.2011
Aldeberan
noo, ako Game of Thrones je myslim nazov prvej knihy. je to, ako keby sa vsetky tri filmy Pana prstenov volali Spolocenstvo prstenov 1, 2 a 3 :-) Ale suhlasim, ze Game of Thrones je namakany nazov :)
13.12.2011
Stano Lacko
No pozri si napr. Enderov cyklus, knihy sa volali Enderova hra, Mluvci za mrtve, Xenocida, Deti ducha. Ale napr. uz Fazolkov cyklus sa vola Enderuv stin, Hegemonuv stin, Stinove loutky, Obruv stin. Cize uz tam z marketingoveho hladicka maz vsade stin, nakolko to predava, musis to tam dat. Nech zije Twilight Saga: We are waiting for Blade or Buffy (hehe obaja zacinaju na "B" ;-)
13.12.2011
cyberstorm
JJ, presne to som mal na mysli: a o tej udernosti-suhlas aj nie. Druhy diel Piesne sa vola A Clash of Kings (a to sa mi zda byt minimalne rovnako uderne ako A Game of Thrones)...ale suhlasim s tym ze ide o mareting... BTW, na buduci rok sa to kopi :) Dark Knight Rising, novy Spiderman, Prometheus, MIB3, nove serie Game of thrones, Doctoe Who, The Last Airbender: Legend of Korra....koniec sveta...normalne napraskany rok
13.12.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB