Immortalitas - Trailer

Slovenský post-apokalyptický film Erika Bošnáka sa dočká budúci rok na jar premiéry. Dnes vám prinášame trailer k tomuto viac-menej prvému vážnejšiemu slovenskému scifíčku.
Filmová história scifi
Kolobeh života na Zemi sa pomaly blíži ku koncu. Krajinu zničili vojny, ľudstvo je na pokraji vyhynutia. Nadvláda umelej inteligencie zahltila zemský povrch rovnako, ako skaza z vesmíru. Po tejto Bohom opustenej zemi putuje osamelý Adam.
Immortalitas - Poster - 1
Immortalitas - Poster - 1 Disclaimer
Ak sa na film pozrieme trochu zblízka, vyznieva Immortalitas skôr ako alegorický film a nie ako scifi. Stačí si pozrieť mená osôb, ktoré v ňom vystupujú. Stretávame tu biblické postavy ako archanjela a diabla, hlavný hrdina sa nazýva Adam, jeho ženou je Eva. (Trochu naoko, povedal by som, štipka subtility by neuškodila. - pozn. Šaňo)
Tak či tak, osobne sa na film - už len kvôli hudbe od Davida Kollara - veľmi teším. Autori v polovici novembra už vypustili do éteru novú webstránku pre film a minulý týždeň aj prvý trailer:
Immortals - Trailer Disclaimer

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
teda, trailer ma moc nanavnadil... tento film sledujem na fb uz odkedy sa natacal, v postprodukcii bol asi kvoli 3D konverzii hadam rok a pol... tak asi nan pojdem aj tak, ak budem mat tu prilezitost.
22.11.2011
kAnYs
3d "konverzia"? to zaz bude "3d". Radsej keby nebolo.
22.11.2011
jurinko
Vyzera to na zle herecke vykony, zle dialogy, zle efekty a zle 3D. Radsej namiesto konverzie mohli vrazit viac penazi do rezisera a efektov. To som mudry, ked som film ani nevidel, co? :-)
22.11.2011
Culter
Toľko nádejí a tak rýchlo zhasli. Škoda. Už len ten diabol ma sklamal. Môžem za to, že tu boli predtým takí skvelí? Peter Stormare v Constantinovi, alebo Al Pacino v Diablovom advokátovi. Prečo tam nedali diabla Hryca, alebo Rodena? Alebo mňa? :)))
22.11.2011
draculin
Nedokonale efekty prepacim. Zle dialogy nie, pretoze ked uz, tak na tomto mozu stavat - a prve slova diabla (?) to dorazili hned na zaciatku. A mam aj taky pocit, ze trailer mohol byt zostrihany trosku lepsie a s trosku inou hudbou, dokelu. Ale mozno ako celok to prijemne prekvapi.
22.11.2011
Šaňo aka Babcom
Myslis tie "budes naveky chodit po tomto svete az do konca vekov"? :D no joj... mozno je Erik dobry reziser, ale asi by mal pisanie scenarov prenechat inym. Mne sa ale ten modulovany hlas diabla velmi pacil. Co moze za to, ze to tak mal napisane... Tiez si myslim, ze ten trailer je dost zle zostrihany - neviem z neho nic vycitat... vyzera to na mix Knight Ridera (to auto je product placement?), Supernatural, dystopickej scifi a nejakej romantiky. Dufam tiez, ze ma to prekvapi... uvidime. :)
22.11.2011
draculin
Myslel som to: "..zapredat Tvoju dusu"
22.11.2011
Aldeberan
možno je diabol umyselne taky over-the-top a zbytok filmu bude normalny, vedel by som si to predstavit :) ale, ludkovia.. nezda sa vam, ze sme naozaj moc kriticky? ved ten film nie je poviedka ;)
24.11.2011
draculin
..ale scenar de facto je literarne dielo, nie? :)
24.11.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB