Videá z natáčania Hobbita alebo prečo sú trpaslíci červení?

Peter Jackson už niekoľko mesiacov natáča na Novom Zélande dvojdielneho Hobbita. V uplynulých mesiacoch priebežne uvoľňoval videá z nakrúcania. Tu sú všetky, vrátane najnovšieho príspevku.
Aldeberan
Podporte scifi.sk
#1 Začiatok produkcie, plno zaujímavých sneak-peeks, hlavne čo sa scén a kostýmov týka. Tiež, chudý (!) Peter Jackson, našťastie neskôr sa vráti trochu do svojej prirodzenej hobbitej formy.
Hobbit - Produkcia - The Hobbit production diary #1 - Start of production Disclaimer
#2 Koniec prvého bloku natáčania a hľadanie exteriérov. Uvidíte aj Andyho Serkisa pri práci - či už v úlohe Gluma alebo druhého režiséra. Plno peknej novozélandskej prírody a Jackson zneužívajúci asistentov.
Hobbit - Produkcia - The Hobbit production diary #2 Disclaimer
#3 V tomto dieli najslávnejší hobbit navštívi Jamesa Bonda a zvyšok štábu rozpráva svoje spomienky na natáčanie. Asi najlepšie video zo všetkých štyroch: Ian McKellen exceluje, dozvieme sa, kto je Robbie Williams trpasličej družiny, uvidíme bojový tréning, objaví sa Elrond aj Galadriel... Ak si aj nepozriete žiadne ďalšie, toto by ste mali vidieť!
Hobbit - Produkcia - Production Video #3 Disclaimer
#4 Najnovšie video je celé venované (ospravedlňovaniu) 3D, zábery sú už z druhého natáčacieho bloku, ktorý sa začal v septembri. Napriek tomu ale uvidíme plno záberov z nakrúcania v Temnom hvozde, dozvieme sa zopár zaujímavých technických faktov a konečne dostaneme vysvetlenie, prečo sú všetky masky trpaslíkov tak červené.
Hobbit - Produkcia - The Hobbit - Production Diary Video #4 Disclaimer

Aldeberan

Aldeberan
Filmový a seriálový recenzent. Profesionálny hejter a odkrývač toho najbizarnejšieho v pop-kultúre. Redakčný glos-majster.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

kAnYs
3d concept art. Nice.
07.11.2011
Culter
Skvelé. Vrátilo ma to do čias, keď som sedel v kine a lapal po dychu...
07.11.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB