Upútavky postáv X-Men First Class

Virálna kampaň pre nový film z univerza X-Menov - Frist Class - sa pomaly ale isto začala. Štúdio v priebehu posledných dní vypustilo do obehu prvé upútavky pre jednotlivé postavy z filmu. Stretnite Prvý ročník Školy pre nadaných...

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Takze vidim to tako 02.06 konferera a 03.06 kino, dobre hovorim sano?
09.05.2011
culter
Veľmi pekné. Skoro sa až bojím, aby to nebol strop celého filmu. Aj tak nechápem, prečo sa všetci vracajú späť, keď je toľko materiálu, s ktorým by mohli pracovať. AKo malý gaštanko som pozeral kreslených x manov a celkom rád by som videl vo filme takých mega hajzlov, ako Sinister, alebo Apocalypto.
10.05.2011
Stano Lacko
Bolo to COOOOOL
08.06.2011
jurinko
Hm, co ja viem. Neurazilo, ale ze by to nadchlo sa tiez neda povedat. Zistujem, ze mi zacina vadit Marvelovske univerzum, zda sa mi to, ako ked sa deti hraju na pieskovisku ("ale ja som neznicitelny" "a ja mam taku strelu, ktora dokaze znicit prave vsetkych neznicitelnych" "ale ja mam este stit, ktory sa neda prestrelit" "ale ja mam magneticke lano a ten stit ti zoberiem" "ale... " "ale... " - ked som bol decko, hrali sme sa tak s tatkom, volali sme to "dobiezdana" :-) ). Nefunguje ani zakladna logika, jednoducho je treba prijat tvrdenia autorov, ze veci su tak, ako su. Vypnut mozog, pohodlne sa opriet a oddychnut si po celom dni plnom tvrdej reality. A sak tuto ulohu to splnilo, tak co pindam ;-)
09.06.2011
draculin
Tak pravdu povediac, v tomto pripade navrat v case vobec neuskodil a bolo to az prekvapujuco dobre (po Wolverineovi som ocakaval skor hrozu). Xavier aj Magneto su normalne uveritelne "super"osobnosti - a obaja maju svoje caro. Zapletka sice klasicky beckoidna a pritiahnuta za vlasy, ale pekne zeny su pekne, vybuchy vybuchuju, film ma spad a miestami dokonca humor. Myslim, ze sa moze bez zavahania zaradit k prvym dvom X-Menom. Aj ked priznavam, ze za najlepsie povazujem tie uryvky, kde Erik likviduje nacistov - a vedel by som si predstavit v tomto duchu predstavit aj cely film.
21.06.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB