X-men : First Class

Pred tým než Charles Xavier a Erik Lensherr prijali mená Professor X a Magneto, boli dvaja mladí muži, ktorí objavovali svoje nové schopnosti . Pred tým než sa stali úhlavnými nepriateľmi boli najlepší priatelia a v spolupráci s ďalšími mutantmi chceli zastaviť najväčšiu hrozbu akú svet kedy poznal.
Janko Iša
Podporte scifi.sk
X-Men: First Class - Trailer Disclaimer
Už je to tu, oficiálny trailer nového X-men filmu je vonku! Tešíte sa?
Pre fanúšikov komixových X-menov mozno ďalšie sklamanie, na koľko to s pôvodnou sériou veľa spoločné nemá tieto filmy...

Janko Iša

Janko Iša

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Vnimam tento trailer velmi rozpacito: na jednej strane James McAvoy (+), na druhej strane totalne zhabarkovane univerzum: First Class je uplne o niecom inom, ine postavy, ina doba... ak to chceli spravit, mohli to nazvat inak, ale aj tak by to nikdy do ustanoveneho komksoveho univerza nepasovalo... Na youtube sa uz postupne ozyvaju hlasy na bojkot filmu. :)
15.02.2011
Roland Axenberg
Mne sa to naopak velmi pozdava, McAvoy je plus u mna rovnako a dobry vyber vyber hercov celkovo. Atmosfera v teasery je vyborna, mraziva hudba, kennedyho prejav, kubanska kriza, ponorky lietajuce vzdychom, x-meni odrazajuci atomky. Co viac si mozme priat? :)
15.02.2011
jurinko
Pre mna su obaja hlavni predstavitelia plus, tesim sa. Vypnut mozog a uzivat si komixovu atmosferu a vizualne efekty (dufam, ze totalnych sprostosti tam bude co najmenej ;-) ).
15.02.2011
Culter
Dúfam, že raz nakrútia aj časť o Apokalypsovi, alebo Sinistrovi. Kreslené časti boli geniálne.
15.02.2011
Culter
A hlavné postavy? Keď mne niekto povie X - man, okamžite ma napadne Jackman Wolwerine a zdá sa, že tu ho neuvidím. Podľa mňa, on dal tú správnu atmosféru obom prvým častiam.
15.02.2011
Aldeberan
Šaňo: v tomto si úplne ako moja frajerka :) nie je dôležitý setting, ale zachovanie posolstva a charakteru predlohy. Ide predsa len o adaptaciu. To je ako nadavat pri Titusovi, že sa to neodohráva v starovekom Ríme :) A ešte viac ma takéto náreky pobavia pri long running komiksoch, kde bolo univerzum x-krát retroconované, pravidelne sa porušuje kontinuita vymýšľajú sa alternatívne svety na zaplátanie dejových dier...
16.02.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB