Editorial - Január 2011

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Všetko dobré do nového roku! Veľa scifi, fantasy a hororu! Nech všetci krochkáme od nadšenia pri nových počinoch na našej a svetovej scéne žánrov fantastiky...
Čo nás teda čaká v tento rok?
Na scifi.sk práve pracujeme na vydaní nášho prvého Poviedkového zborníka scifi, nazvaného Zárodky hviezd, ktorý v sebe bude obsahovať poviedky doposiaľ najlepších scifi autorov z nášho portálu... a zároveň už plánujeme ďalší poviedkový zborník, ktorý bude zameraný na fantasy... ale o tom už čoskoro oficiálne u nás na webe.
Okrem toho začíname pracovať usilovne na prerode stránky ako po grafickej tak programovej úrovni. Je to dosť náročný projekt, keďže sa prechodom na nový redakčný systém pohybujeme na tenkom ľade a ešte celkom nevieme, ako na to... Ak sa teda rozumiete do Drupalu a chcete pomôcť fanúšikovskému projektu, budeme veľmi radi - ozvite sa nám.
V rukáve držíme ešte jeden projekt, o ktorom už snívame dosť dlho, ku ktorému sme sa ale minulý rok nedostali, takže dúfajme, že si naň nájdeme čas v druhej polovici roku... zatiaľ ale ostaneme takto mysteriózni. :)
Našim cieľom v roku 2011 bude prerod stránky... a my vieme, že to s vašou pomocou (ako prispievateľov a komentátorov) dobre dotiahneme do konca!
V tomto zmysle teda vďaka za prejavenú dôveru v roku 2010... a
kreatívny a úspešný 2011
želá všetkým scifistom na Slovensku
redakcia scifi.sk

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Diskusia

draculin
Zostava len popriat aby sa rovnako dobre darilo aj scifi.sk, aby tajne aj menej tajne plany vysli - a aby ti co sa o toto uzasne miesto staraju mali zelezne nervy dostatok nadsenia to udrziavat zive :) A nech si vsetci postupne aspon trosku zahviezdime :))
04.01.2011
jurinko
Krasne si to povedal, draculin, pripajam sa k vinsovaniu ;-)
04.01.2011
Aldeberan
všetko najlepšie do noveho roku! A panebože AKE SU TIE TAJNE PLANY?! :D
04.01.2011
draculin
Tajne plany su...uplne logicky, tajne :) Pre zaciatok ovladnut Svet.
04.01.2011
Arcey
Taktiež sa pripájam k želaniu všetkého dobrého, splnených snov a naplnených cieľov. A dúfam, že neostaneme iba pri ovládnutie Sveta, ale že si vezmeme na starosť aj Pivo, okolité hviezdy a vytlačíme všetky božstvá do vedľajšej Galaxie :))
Tak nech sa darí, borci
04.01.2011
Aldeberan
už viem, čo je ten tajný - postaviť vesmírny výťah pri Medzilaborciach?
04.01.2011
Culter
Jój, tajomstvá ľúbim...a páči sa mi poznámka o "tom" Drupale. Do kelu, veď aj to neviem ani vysloviť...Držím palčoke...
13.01.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.