Zabila Angelina Jolie Wanted 2?

Je to možné, že plány štúdia Universal natočil pokračovanie komiksovej adaptácie Marka Millara, Wanted, zrušila Angelina Jolie? A to len preto, že si chce zahrať vo vesmírnom trileri Alfonsa Cuarona - Gravity?
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Podľa posledných správ Jolie opustila film Timura Bekmambetova, a štúdio sa rozhodlo ho celého zrušiť namiesto toho, aby scenár pokúsilo prepísať. Taký problém by to predsa nebol, keďže Fox akosi na konci pôvodného filmu zomrela. Žiaľ, problém asi bude v predajnosti filmu, ktorému chýba hlavný ťahúň.
Uvidíme, či sa dočkáme oficiálneho vyjadrenia od Timura alebo štúdia, popr. či sa Bakmambetov rozhodne uprednostniť nejaký iný projekt.
Je jasné, čo sa Jolie páči na tom, pracovať spolu s režisérom stojacim za Children of Men. Gravity pochádza z pera samotného režiséra a jeho syna Jonasa. Centrom filmu je postava poslednej preživšej členky posádky vesmírnej misie, ktorá sa snaží dostať sa domov k svojej dcére.
Iróniou je, že film mal možnosť zakúpiť Universal, no nakoniec sa rozhodol proti a tak po ňom chňapli Warneroví. Teraz to vyzerá tak, že to Universal nebude stáť len jeden film, ale hneď dva.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Roland Axenberg
Lara Croft v zenskej verzii Mesiaca? :)
01.03.2010
Šaňo aka Babcom
Haha, myslim, ze si to presne trafil. :)
01.03.2010
kAnYs
Hmm, Angelina Jolie, bez podprsenky v beztiazi. To tu este nebolo :)
09.03.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB