Súboj Titanov - Teaser Trailer

Tak a máme to skoro 30 rokov od sfilmovania bájneho príbehu boja Persea za záchranu princeznej Andromedy. Tak čo, ako sa vám bude páčiť nová Medúza, alebo Kraken?

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Šaňo aka Babcom
toto bude hroza! moj prvy dojem je uplne odporny... uplne nepasujuca forma ku klasickym greckym bajam... spravili z toho akcny film. koniec. stacilo.
17.11.2009
cyberstorm
Hmmmm, neviem, ako trailer nic moc neukazoval...ale z toho co som videl som prijemne prekvapeny... Cakal som nieco o dost, DOOOST horsie. Ono, ak si to poradne pozrete, sa to dost drzi povodnej verzie. Mame tam skorpionov, Caliba, tri rozhadane Stygske carodejnice a Meduzu samozrejme. Verim ale tomu, ze najviac sa vsetci budu tesit na legendarne: \"Vypustte Krakena\". BTW, z celeho mi je najnesympatickejsi asi hlavny hrdina, ktory akoby z oka vypadol tomu z God of War.
17.11.2009
Šaňo aka Babcom
Mno... pozrel som si to este raz. A musim povedat, ze moje zhrozenie pripisujem strihu, hudbe a koncepcii tych ukazok - ten trailer je tak a la MTv, ze to horsie ani byt nemoze. Napriek tomu, moja predpoved (berie si oko od sestry): film bude akcnou fraskou na ku klasickemu povodnemu filmu. Som skor za umelecke spracovanie s uctou ako toto.
17.11.2009
Aldeberan
aj ja som to idel pred nejakým časom a vôbec sa mi to nepáčilo. 300-štýl s viac trikmi... ved uvidíme, a le hodnotím to to na riadu \"hovadinu\" v slovenskom zmysle slova.
17.11.2009
Roland Axenberg
Uznavam ze rockova hudba sa do antickeho obdobia prilis nehodi a dokaze to cloveka dost rozladit, ale trailer je zostrihany spickovo. Hudba tam je preto aby vyburcovala. Film bude podla mna \"normalnejsi\". Az tak stylizovane ako 300 by som to nevidel. Skor to bude nieco ako fantasy Troja - co by to aj vlastne malo byt. . A konecne sa rodi poriadna akcna hviezda, podoba so Schwarzeneggerom je cisto nahodna :)
18.11.2009
kAnYs
Nejake ma pekne biele zuby. Zeby pouzival pastu colgate?
18.11.2009
Roland Axenberg
nie, fluoru
18.11.2009
kAnYs
Krv jeho nepriatelov zmiesana so slinami boha cistoty a lesklych povrchov, Pana Propera? Uz len zubna kefka mu chyba. Hmmm, stetiny z konskeho chvostu, alebo z ochlpenia Afroditinho ohanbia, kazdemu podla vkusu.
18.11.2009
cyberstorm
berem Afroditu...
18.11.2009
kAnYs
No fuj. Vies kolko bohov, polobohov a nebohov uz tam bolo?
18.11.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB