Z Day One je opäť mini-seriál

Nový scifi seriál NBC Day One (Prvý deň), ktorý bol plánovaný na 13 epizód sa dostane na naše obrazovky niekedy vo februári po zimných olympijských hrách vo forme 4-dielneho mini-seriálu.
Podporte scifi.sk
Seriál sa zaoberá dôsledkami globálnej katastrofy a tým, ako sa obyvatelia jedného domu v Van Nuys spoja, aby prežili a zároveň zistili, čo sa vlastne stalo. Ak sa seriálu podarí získať dobré výsledky sledovanosti, rozhodne sa stanica pokračovať s jej produkciou. Prvé dve epizódy sú už natočené, takže ďalšie dve musia byť práve scenáristicky prepracované do formy, v ktorej sa niektoré dejové línie dostanú ku koncu, zatiaľ čo iné ostanú nezodpovedané.
Tento krok od NBC prichádza po tom, čo sa podobným spôsobom rozhodla stanica ABC reštartovať seriál V. Tento bude mať premiéru v novembri. Na rozdiel od NBC je ale v tomto prípade v produkcii všetkých 13 častí, ktorých druhá polovica bude tiež vysielaná po olympiáde.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Prvý deň

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Prvý deň