X-Men: First Class v produkcii na budúci rok? - UPDATE

Tim Pocock, ktorý hral mladého Scotta Summersa / Cyclopsa vo filme X-Men Origins: Wolverine, hovoril o tom, že nový film z univerza X-Menov na seba nedá dlho čakať...
Filmová história scifi
Herec na svojom Twitteri nedávno povedal, že práve natáča austrálsky televízny seriál, ktorý by mal končiť vo februári 2010 a potom bude zamestnaný s X-Men: First Class (X-Men: Prví ročník).
Film tlačil do popredia producent tínedžerských seriálov (O.C., Gossip Girl), režiséra ešte štúdio nevybralo.
UPDATE: Dnes sa Pocock opravil: vraj sa stal obeťou krutého žartu a o X-Menoch zatiaľ nič nové nevie...
UDPATE 2: Producentka X-Menov Lauren Shuler Donner potvrdila opravu Tima Pococka, že X-Meni: First Class je zatiaľ mimo produkciu.
Počas tlačovej konferencie k uvedeniu DVD a BluRay vydaniu filmu Wolverine povedala, že zatiaľ pre Prvý ročník nie sú žiadne termíny produkcie a s žiadnymi hercami neboli podpísané zmluvy, napriek tomu, pár hercov malo v pôvodnej zmluve opciu aj na ďalší film.
Donnerová tiež prezradila, že sa tiež hovorilo o štvrtom pokračovaní X-Menov, kde by sa opäť stretla pôvodná skupina hercov, ale tento nápad by sa musel dostať naprv k štúdiu. O ďalších filmoch (Deadpool, Magneto, Wolverine 2) sa zatiaľ nič nevie.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB