Update k Star Trek: Online

Chlapci a dievčatá pracujúci na hre Star Trek: Online boli dosť bizi a tak na oficiálnej webstránke nájdete nielen nové obrázky z hry, ale aj ďalšie informácie. Okrem toho sa im podarilo zbaliť dve výhry na ZAM.com PAX Awards.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Star Trek: Online bol nominovaný hneď na dve ocenenia pri prvom predávaní cien PAX, a to v kategóriách Najlepšia šou a Najinovatívnejší herný systém. A získal ich oba. "Star Trek: Online prináša do hier toľko čerstvých nápadov, že sme ho museli odmeniť dvakrát," hovorí ZAM. "Systém hrania je vzrušujúci, strategický a sľubuje, že sa bude jednať o MMO, na ktorú fanúšikovia Star Treku čakali. Cryptic Studios ponúka hráčom možnosť vydať sa na cestu vesmírom ako súčasť Federácie alebo Klingonského impéria. Kde ST:O naozaj vyniká, sú inovatívne myšlienky ako napríklad epizodický obsah a systém dôstojníka na mostíku.
Budúci hráči Star Trek: Online sa mohli nanovo opýtať štúdia Cryptic, čo ich zaujíma a tentokrát šlo o postup hráča v hre. "Ak hovoríme o postupe v Star Trek: Online, je najlepšie si predstaviť inverzný trojuholník," vysvetľuje systém Rekhan. "Začínate hru s mnohými schopnosťami, ktoré sú vám k dispozícii, to je tá široká strana trojuholníka, a ako postupujete, vyberáte si viac špecializované schopnosti a váš trojuholník sa zužuje až do veľkosti bodu."
Na začiatku budú mať hráči možnosť postúpiť po päť hodností: poručík, nadporučík, komandér, kapitán, admirál. Hráči, ktorí ukončia misie a prejdú epizódami, obdržia schopnostné body, ktorými so môžu svoje schopnosti vylepšiť. Každá hodnosť má svoj počet schopností. Aby hráč postúpil, bude musieť použiť určitý počet schopnostných bodov v jeho aktuálne voľných schopnostiach.
Spomínané obrázky nájdete na oficiálnej stránke hry.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB