Náhradníci - Trailer

V budúcnosti ľudia nevychádzajú z domova, ale cestujú, chodia do práce a bavia sa vďaka svojim robotickým náhradám. Je to spôsob ako zvýšiť bezpečnosť celého ľudstva, kým...
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
...neprídu dve náhrady o život a s nimi takisto ich majitelia.
Surrogates - Trailer Disclaimer
Nový sci-fi film s Bruceom Willisom pod réžiou Jonathana Mostowa (T3) bude mať premiéru 25. septembra 2009.

andrej android praznovsky

andrej android praznovsky

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Well, well, looks good!!!
19.09.2009
žjuvka
Oh, super tupé.
19.09.2009
Stano Lacko
No tupe mozno, zalezi ako sa popasuju s filozofickou strankou tohto problemu, a to vyzera nadejne ;-)
20.09.2009
žjuvka
V poslednej dobe je tá filozofická stránka robotizácie akási čoraz aktuálnejšia. Skrátka pokrok so žalostným podtónom sebazničenia, ktorému sa nedá vyhnúť. Tomu pokroku.
20.09.2009
Šaňo aka Babcom
Toto je super aktuálne... práve prednedávnom som čítal o robotike v Japonsku, kde jeden profesor vyrába dvojníka človeka... a je to presne o tomto - ľudia ovládajú svojich náhradníkov - každý je tým, kým chce byť. Genetika (Gattaca) versus mechanizácia (Surrogates). :)
20.09.2009
cyberstorm
...a co tak oboje dokopy? Nemam na mysli ubohych kyborgov ala Star Trek, skor nieco ako bolo v BSG. Stroje, ktore budu na nerozoznanie od cloveka, budu mat biologicke organy prerastene novymi zlepsenymi mechanickymi a alektronickymi castami, bunky, ktorych jednotlive organely budu mat nanotechnologicky zaklad, v krvi nanostroje opravujuce a odstranujuce poskodene bunky po chorobe... ehmmm, zas som sa rozpisal... A teraz ta otazka, ked bude takyto stroj...a bude takto dokonaly a za predpokladu, ze nejaka taka blbost ako dusa neexistuje...myslite si, ze sa necha na dialku len tak ovladat nejakym rozkysnutym Janom? Skor si myslim, ze by sa mu to moc nepacilo.
21.09.2009
andrej android praznovsky
Cyberstorm: Ahoj, myslim ze nad tymto sa moc tvorcovia nezamyslali, tvoj pocitac ma takisto rychlejsie vedenie ako ty /bez urazky/ a este sa od teba neodstahoval,lebo si sam seba neuvedomuje,tak isto ako tvoj televizor a nočná lampa:) Npriek rychlosti, ty vieš snívať , spomínať, milovať a máš to čo oni nie,
vlastnu a originálnu entitu:)
21.09.2009
Šaňo aka Babcom
Cyberstorm: AI to nebude. Tym to padlo.
21.09.2009
kAnYs
Andrej, nema. Ludsky mozog je schopny vykonavat paralelnie niekolko tisic nasobne viac operacii ako ktorykolvek pocitac. Ano, vo svojej podstate su operacie ktore v mikrocipe prebiehaju rychlejsie ako v mozgu ale prebiehaju seriovo. V niekolkych jadrach naraz sice, ale stale je to oproti schopnostiam mozgu nic. V konecnom dosledku je mozog schopny vykonat tymto ovela viac operacii za sekundu ako dnesne pocitace. Inac by si si sam seba neuvedomoval.
21.09.2009
andrej android praznovsky
KAnys: Ahoj. no myslel som to co sa tyka okamzitych vypoctov a vyhodnocovani,ale mas pravdu.Ludsky mozog je obrovska zahada a stroj ktory by bol takto zatazovany a vydrzal tak dlho este nokto neskonstruoval.Ale aj tak si v podstate potvrdil to co som chcel povedat ze dovod preco nebudu tie stroje nikdy vo filme Stand alone aplikaciou je ze nevedia vnimat svoje ja, vsak?
21.09.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB