Hviezda brána: Univerzum začala produkciu

Pripravovaný seriál z vesmíru Hviezdnej brány nám už pomaly klope na dvere. Minulý týždeň sa v Kanade začala jeho produkcia a preto sa ukončil kásting na všetky postavy. Chcete vedieť, koho vybrali?
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Lou Diamond Phillips, Ming-Na, Elyse Levesque a Alaina Huffman sú poslednými prídavkami do obsadenia nového seriálu stanice SCI FI Channel, SGU: Stargate Universe. Tieto štyri osoby sa takto premiestnili do Vancouveru, kde sa minulý týždeň už začala produkcia a tak sa stretli s ďalším osadenstvom: Robertom Carlyleom, Justinom Louisom, Davidom Blueom, Jamilom Walkerom Smithom a Brianom J. Smithom.
SGU sleduje skupinu vojakov, vedcov a civilistov, ktorí sa o seba musia postarať po tom, čo prejdú cez hviezdnu bránu, keď ich tajná základňa čelí útoku. Zachránená posádka na čele s Dr. Nicholasom Rushom (Carlyle) sa objaví na palube starodávnej lode, ktorá je nasmerovaná nevedno kam. Ich návrat na Zem preto ostáva neistý.
Phillips bude hrať Col. Telforda, vojaka z povolania, ktorý je zodpovedný za túto misiu. Ming-Na hraje Camilu Wrayovú, výkonnú manažérku pre ľudské zdroje, ktorá bola súčasťou medzinárodnej dozornej komisie nad programom Stargate. Levesque bude hrať Chloey Armstrongovú, dcéru a pobočníčku amerického senátora, a Huffman si zahrá MSgt. Tamaru Johansenovú, poľnú doktorku.
A tu je už celá posádka:
Lou Diamond Phillips
Ming-Na
Elyse Levesque
Alaina Huffman
Robert Carlyle
Justin Louis
David Blue
Jamil Walker Smith
Brian J. Smith

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

lajoolaj
tak na tento serial sa fakt uz velmi tesim.....neviete kedy sa ma zacat vysielat????
08.03.2009
Peter Henkel
Hej, 2.10. A už sa aj nakrúca.
08.03.2009
kAnYs
\"Startrek the original... Startrek the next generation... Startrek Deep Space Nine... and Startrek Voyager! It\''s all they play! And it\''s gotta stop!!\" http://www.youtube.com/watch?v =y_2760OoAVg ------------- Uznavam ale ze ku ST ma stargate este daleko. Aj tak, treti spin-off... zacina sa k nemu blizit.
09.03.2009
cyberstorm
Roman, opravim ta...stvrty...
09.03.2009
kAnYs
He?
Ok, stvrty, film je original, berem :)
09.03.2009
Peter Henkel
Nie, štvrtý je animovaný seriál. Btw, ten link nefunguje.
09.03.2009
cyberstorm
jj, ten animac som mal na mysli
10.03.2009
kAnYs
Nooo to bude tym ze scifi lubi do linkov davat medzery. Skopiruj, vymaz medzery a enter...
05.05.2009
Stano Lacko
No medzeri su preto, lebo nejaky manici su schopny dat 200 vykricnikov za sebou a rozhodilo to celu stranku. V sucasnosti su moznosti, ale taketo texty skryt do scrollbaru, ale kto by chcel potom celu diskusiu scrolovat po riadkoch kazdy riadok doprava, precitat a naspat, doprava precitat druhy riadok a naspat... No a linky ked rozdeli, no co uz, aj tak je vela liniek spam, tak aspon im nezvysujeme google page rank.
06.05.2009
Stano Lacko
Och medzery s makkym I DES ;-)
06.05.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB