Terminátor: Nový trailer a neistá veková prístupnosť

Odkedy bol McG režisérom projektu, bol veľmi obozretný, keď hovoril o hodnotení, ktoré by mal film získať ohľadom vekovej prístupnosti. Napriek tomu, stále potvrdil, že natočil to, čo chcel natočiť a že film pravdepodobne bude spadať do strednej R kategórie, podobne ako predchodcovia v tejto ságe.
Stano Lacko
Filmová história scifi
Na panelovej diskusii počas WonderConu ale McG povedal, že vo filme sa nachádza aj scéna "hore bez" s herečkou Moon Bloodgood (wow, tak toto meno stojí za všetky drobné... tiež sa chcem volať Mesiac Dobrokrv, skoro upírske - pozn. autora). Manažment štúdia ale tlačí McGho k tomu, aby tú scénu vystrihol.
Otázkou samozrejme je, či práve táto scéna posunie film do vyššej R kategórie a tak zníži jeho šance zabodovať u širšieho publika. Zainteresovaní, vrátane Moon Bloodgoodovej, hovoria o tom, že scéna je natočená so vkusom a keby nebola podstatná pre dej, ani by sa tam neobjavila. Čo sa s filmom a jeho hodnotením teda stane, uvidíme. My sa ale zatiaľ môžeme pozrieť na najnovší trailer, ktorí mal premiéru práve na WonderCone.
Terminator Salvation - Trailer Disclaimer

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
Hmmmmmm, mnam, som len zvedavy, ci to bude mat aspon taku atmosferu ako T3 a mozno aj zatial neprekonanej T2. A dockame sa Arnieho niekde? A este jedna vec. Zda sa mi to, alebo tam budu ludia likvidovat terminatorov ako na beziacom pase? Ked si spomenieme ake mali problemy v prvej casti sagy, tak sa mi zda dost nerealne, ze sunda terminatora jednym vysrelom do hlavy, hoci je prislapnuty vrtulnikom. Aby to nedopadlo ako v sitom nemenovanom seriali, kde s istymi nemenovanymi cervikmi mali spociatku set sakramenske problemy a potom ich kosili po stovkach ako na beziacom pase...
09.03.2009
Alexander Schneider
Vec je ale ta, ze T4 sa odohrava v buducnosti, takze je mozne, ze dovtedy sa nieco ohladom technologie aj na strane ludi pohlo dopredu.
09.03.2009
kAnYs
Az na to ze T3 skoncil \"Dnom zuctovania\". Tam uz sa technologia nemala kam pohnut. Skor by som povedal, technologie, co ludia nakradli od strojov.
09.03.2009
cyberstorm
hmmm, zatial co v 1 bol zaber na to, ako po sebe strielali lasermi (laskavy citatel si pod tymto pojmom predstavi cokolvek svetelne cervenej a modrej farby, alternativne nazvy su fazery, blastery, fotontorpedomamapaly a ine svetelne hovadiny) a u stacilo par vystrelov z niecoho co zjavne pripominalo americky seriovy vojensky automat do spankov uboheho plechaca a ten bol kaput....no, uvidime
10.03.2009
kAnYs
nooo, tam ale nebolo ukazane ze by terminator \"umrell\" iba sa mu to odrazilo od hlavy, ale oci svietili dalej
14.03.2009
cyberstorm
ok, vzdavam sa...
14.03.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB