Editoriál - December 2008

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
December - Vianoce - Darčeky - Scifi.
Asi takto pre mňa vyzerá asociačná reťaz pre tento mesiac. A tiež moje narodeniny! (To je privilégium moderátora, jednoducho do hociktorého článku bez ohľadu na jeho obsah vsunúť nahodiť hocičo osobné... V tomto prípade ani nie tak ako posolstvo, skôr príbeh. Odohral sa teda v deň mojich narodenín, keď som prišiel na nástupište metra a ledabolo pozrel na plagát vysiaci na jednom z pútačov... a čo nevidím! Darček k mojim narodeninám. Teda, osobne som nemyslel, že to bolo nutné, ale zdá sa mi, že vyššie mocnosti si to jednoducho kvôli mojej osobe nemohli odpustiť a zastavili Zem. Áno, priatelia moji, na moje narodeniny sa zastavila Zem. Neotáčala sa, jednoducho stála. Osobne si myslím, že taký čin ako darček bol trochu prehnaný, ale nech, keď to niekomu urobilo radosť... Mne to radosť teda urobilo a hneď večer som sa teda posadil do kina, aby som si prenos týchto udalostí mohol pozrieť na vlastné oči. Viac o tom, čo som videl, príde ale v separátnej recenzii. :)
Mňo... stačilo ale o mne.
Poďme sa radšej venovať fantastickým žánrom...
za scifi.sk všetkým čitateľom a prispievateľom želám
Krásne Vianočné sviatky a dobrý krok v novom roku 2009!
Šaňo Babcom Schneider

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
Ahaho,takze babcom je \"streleny\"? :) Toš, tak potom vsjo najlepsie,a ovsemze stastne a vesele sviatky!!!! Neviem kto konkretny komu nosi darceky,ale nech ich nanosi hodne..a nech vas literarna muza kope :) Inac...kedze som si dal zavazok pisat a zatial to je rozsahom niekde na 30 stranach co sa sem asi velmi nehodi..budem strasna mrcha ak zopar dobrych dusi pootravujem mailom? :)
18.12.2008
kAnYs
Aaaaaaha. Uz som sa divil preco so mnou toho 11teho odrazu sklblo smerom na vychod a spolu zo svojim okolim som sa rozplynul v mastny flak roztahany pozdlz zemskej kory. Alebo sa mi to snivalo? Hmm. Je to mozne. Vysvetlovalo by to fakt, ze som nahle nadobudol znova zdravu podobu. To by ale samozrejme znamenalo ze Newton a Einstein to predsa vo svojich vypoctoch posrali a Startrek mal so svojou zotrvacnostou predsa pravdu. Nic to, naspat k veci: Sano gratulujem :) aspon niesom jediny co starne.
18.12.2008
kAnYs
Draculin, kludne otravuj. lupus.pilosus@gmail.com
18.12.2008
cyberstorm
pridavam sa k ponuke otravovania: fero.g@post.sk
18.12.2008
Stano Lacko
Podotykam, ze to metro bolo vo Viedni, preto ta nemecka verzia plagatu, aby to bolo autenticke, ze Sano? ;-)
19.12.2008
žjuvka
Všetko najlepšie vospolok, teším sa na ďalšiu spolupráciu vo veci zlepšovania všeobecného SF/FAN povedomia vo vybraných kruhoch. Myslím tu. Aj inde, aj keď s mierou. Inak toDwI\''maj qoSyItIvqu\''. Ok, tak Veselé Vianoce.
20.12.2008
jurinko
Draculin, kludne mozes otravovat aj mna: woodstock@inmail.sk
Vesele Vianoce vsetkym!
22.12.2008
55555
kld@centrum.sk
23.12.2008
cyberstorm
OK Lidi, tak stastne a vesele a super novy rok, nech vam Jezisko s raketovym motorom prinesieco najviac darcekov
23.12.2008

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

Ďalšie články a poviedky v téme Winter 2008