Producenti Heroes prepustení

Nie je žiadným tajomstvom, že Hrdinom sa priveľmi túto sezónu nedarí. Po druhej - väčšinou neuspokojujúcej - sérii mala byť tretia návratom k pôvodným témam, no jej sledovanosť sa stále zhoršuje.
Podporte scifi.sk
Heroes - Poster Heroes - Poster
Tento fakt zobudil aj NBC, ktorá sa rozhodla zakročiť. Tento týždeň boli zo seriálu prepustení výkonní producenti Jeph Loeb a Jesse Alexander. Ako dôvod uviedol časopis Variety názorové rozdiely. Pár producentov bol zodpovedný za denno-denný chod produkcie pod dozorom tvorcu seriálu Tima Kringa.
Hrdinovia boli od začiatku tretej série pod negatívnou paľbou kritiky, ktorá seriálu vyčítala nafúknuté dejové línie s príliš mnohými postavami, ktoré nakoniec vyznievali divne a stupídne. Taktiež rozpočtovo siaha NBC pri produkcii hlboko do vrecka - jedna epizóda má stáť televíznu stanicu okolo štyroch miliónov amerických dolárov.
Vyzerá to tak, že zlízať si to mohli práve Loeb a Alexander. Myslíte si, že to seriálu pomôže?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Hrdinovia

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Hrdinovia