Hobit v príprave

Ian McKellen by si podľa jeho slov veľmi rád zahral opäť postavu čarodeja Gandalfa v novej filmovej adaptácii Tolkienovho Hobita.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Gandalf Gandalf
Ian McKellen, ktorý hral v predchádzajúcej filmovej verzii Pána prsteňov čarodejníka Gandalfa sa vyjadril, že by si rád zahral opäť mocného čarodeja. Na svojom blogu 26. marca 2008 píše: "Áno, urobil by som (filmy), ak by sa to malo týkať Petra Jacksona a mňa, jeho ako producenta a mňa ako veľmi šťastného herca."
Peter Jackson produkuje dva filmy podľa Tolkienovho diela Hobit, ktoré by mal do tejto podoby adaptovať opäť s partnerkami Fran Walshovou a Philippou Boyensovou.
"Posmelilo ma, že Peter a Fran Walshová mi povedali, že si nemôžu predstaviť Hobita bez ich pôvodného Gandalfa," dodal McKellen. "Ich dôveru ešte nepotvrdil režisér, Guilermo del Toro, ale program na 2009 si ešte nerobím!"
Rozhovory s Del Toro ohľadom režírovania ešte neboli skončené.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

SARS
Na disneyovho nič nemá. Celkovo sa mi páčil viac než filmy. Stále si zachováva ducha Tolkiena.
27.03.2008

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB