Editorial - Február 2008

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Ach, ten február... Napriek tomu, že február je mesiac najkratší (a nič na tom nezmení ani fakt, že tento rok je prestupný), musíme si dávať pozor, pretože práve v tomto mesiaci sa "vyskytuje" tzv. deň sv. Valentína. To znamená, že v ten deň by sme nemali zabudnúť na naše najmilšie polovičky (pretože dobre viete, čo sa stane, keď na ne zabudneme) a zaplaviť ich našou láskou (prípadne plyšiakmi, čokoládou, srdiečkami alebo hocičím, čo vás napadne - pre tie ostrieľanejšie duše môžeme tieto hračky nahradiť drevenými kôlmi proti upírom, plameňometom proti zombiám alebo CD z poslednej klingonskú opery).
Ak však chcete ostať pri zemi, zabiť dve muchy jednou ranou a uspokojiť seba a aj svoju polovičku, môžte navštíviť aj najbližšie kino. A čo nám február ponúka?
Ako už spomenul minulý editorial do naších kín sa dostane druhé pokračovanie scifi ságy Alien vs. Predator. Votrelci a Predátori si to tentoraz rozdajú v malom americkom meste, kde im ako vhodný spotrebný materiál poslúžia aj ľudia.
V kinách sa takisto objaví remake prvej časti klasickej hororovej ságy Halloween. Režisérsku taktovku prebral Rob Zombie (ktorý režíroval aj horor The House of 1000 corpses), čo by mohlo byť zárukou toho, že film dosiahne aspon 50% atmosféry svojej veľkej predlohy.
Tak teda - láske a scifi zdar!
Po dlhej dobe za redakciu scifi.SK
Dušan "Muti" Kudrec

Dušan Kudrec

Dušan Kudrec

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.