Heath Ledger mŕtvy

Keď som to dnes začul, musel som sa kolegyne opýtať, či myslí naozaj "toho" Heatha Ledgera. Po tom, čo pritakala, vstal som od stola a odišiel hľadať na internete dôkazy, ktoré by jej tvrdenie vyvrátili. Žiaľ, bezvýsledne...
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Heath Ledgera našli včera, 22. januára 2008, v jeho new yorkskom apartmáne mŕtveho. Dôvod smrti ukáže pitva, no prvé dohady smerujú k predávkovaniu tabletkami. Povráva sa, že Heath sa posledný rok nevedel vyrovnať s rozchodom s Michelle Williams, po ktorej boku hral v Skrotenej hore (Brokeback Mountain). Táto mu vyniesla aj nomináciu na Oscara.
Heath Ledger Heath Ledger
Nám je mladý fešák známy najmä zo stvárnenia kňaza Alexa Berniera z filmu Pojedač hriechov (The Order, taktiež pod názvom Sin Eater), v ktorom báda po dôvode záhadného úmrtia jedného vysoko postaveného člena cirkvi. Taktiež sme ho mohli vidieť v Kliatbe bratov Grimmovcov po boku Matta Damona ako Jacob Grimm.
Jacob Grimm Jacob Grimm
Brothers Grimm, The - Kráľovná zvádza Jakea Brothers Grimm, The - Kráľovná zvádza Jakea
Alex Bernier Alex Bernier
Alex Bernier Alex Bernier
Hoci ho fantastické filmy doteraz nepreslávili, svoje ocenenie cineastickou spoločnosťou si zaslúžil snímkami I´m not there (v ktorej stvárnil jednu z interpretácií Boba Dylana) či už spomínanou Skrotenou horou.
Ennis del Mar Ennis del Mar
Bob Dylan by Heath Ledger Bob Dylan by Heath Ledger
V lete 2008 príde do kín asi jedna z najočakávanejších a pravdepodobne najlepších rolí, ktorých sa kedy ujal - The Joker z Temného rytiera, pokračovania Batman začína. Tento sa točil opätovne pod taktovkou Christophera Nolana. Žiaľ, v treťom pokračovaní, v ktorom sa mal opätovne ukázať, sa už nedožije ani on, ani my. V posledných dňoch pred svojou smrťou pracoval na filme Terryho Gilliama - Imaginárium doktora Parnassusa.
Heath Ledger mal 28 rokov. S Michelle Williamsovou má dvojročnú dcéru Matildu.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

SARS
"V našich spomienkach ostane navždy mladý."
23.01.2008
žjuvka
Inak ani nemôže. Žiaľ.
25.01.2008
lhaurika
Heath..je, bol a bude navzdy mojim najoblubenejsim hercom...pre nas vsetkych je to velka strata, lebo Heath bol vybornym hercom alel taktiez aj clovekom...do teraz nemozem uverit ze zomrel koli takej hluposti ako su lieky na spanie...a aj ked spravil co spravil som si na 100% ista ze nechcel aby to takto skoncilo.....je mi luto ze sa to stalo....YOU MISS ME.....a nech je teraz kde je nech vie ze on navzdy ostane v mojom srdci a takisto aj v srdciach vseetkych ostatnych.....YOU WILL ALWAYS BE IN EACH OF OUR HEARTS.....
27.01.2008

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB