Editorial - December 2007

Podporte scifi.sk
December, koniec roka, začiatok ďalšieho filmového raja, kedy sa do kín hrnú najnovšie blokbastery. :) A tiež čas vianočných posedení pod jedličkou, obdarúvania blížnych a pyrotechnických cvičení na Silvestra.
Nás ale najmä zaujíma, čo nám dedo Mráz donesie do kín a podľa mňa tá nádielka nie je malá: Zlatý kompas, Ja som legenda či nový Votrelec vs. Predator - Rekviem sú všetko veľkofilmy, na ktoré sme čakali už dlhší čas.
Za redakciu sa musím ospravedlniť za výpadok, ktorý sme mali posledné mesiace... Neviem, či sa to v blízkej dobe zmení, radšej ani nič nesľubujem. Ale uvidíme. :)
Šťastné a veselé všetkým čitateľom a priateľom scifi.sk
Šaňo "Babcom" Schneider

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Peter Molnár (Posledný vzdušný pirát Zemplína)
Tak nech sa redakcii znova darí a nájde si dostatok času to tu občas aktualizovať ! :-) Toť môj novoročný vinšík. Ale dám aj niečo klasickejšie : Na Nový rok, o robotí krok... :-DDD No dobre, už kecám. Nech sa skrátka darí ! Požehnané sviatky a veľa šťastia do Nového roka ! :-)
08.12.2007
žjuvka
Jee, EDITORIAL. Jeden by už zabudol aké to je. Kráasne. A zdravím Šaňa.
11.12.2007
Filther
fajn, ze je novy ed. uz ma nebavilo furt pozerat na toho pottera
11.12.2007
Alexander Schneider
hehe... a bude aj recenzia... v sobotu. :) veru, veru... dost bolo posedavania na pripecku... ide sa do tuheho.. hehe! :) uz experimentujeme v pozadi... uvidime, co z toho bude... :)))
12.12.2007
Saťo
juuuuuu slintam blahom na klavesnicu... idem radsej na vankus
13.12.2007
kAnYs
Ach, ach. Ach ach ach. Sedim si tak za stolickou a vzdycham ako nase lenive prstiky nahanaju mysicku po podlozke a nezbedne klikaju z odkazu na odkaz, ich majitel zufalo mrmlajuc nad nedostatkom amaterskej kvality. Co poviedka to katastrofa, co klik na titulku to Harry Plotter. Ale vazne, Lejdies (and Dzentlmen), menej brblat viac pisat. Ved kto iny moze stranku vytrhnut z jej predsmrtnych krcov, ked nie nadejny kritici, pachtiaci sa svojimi nedopisanymi dielami a nezverejnenymi napadmi. Zdvihnut pero a pomucit papier. Hm... Ze to hovorim prave ja (behold! moment krutej sebareflekcie, tak vzacny a bolestivy ze ho dusa hnet zazenie do sparov horucich pekiel). Inymi slovami: "Sanoooo, nam sa nechce piiisaaaaat, napis nam poviedkuuuuuuu!"
16.12.2007
Alexander Schneider
kanys, ty diabol, co ma zvadza... k pisaniu poviedok... stoj, ani krok dalej... este prebudis vo mne iskru a bude z toho neposkvrnene pocatie... oh, pardon, poviedka...
16.12.2007
kAnYs
Mwuhehehahaha, mine is an EVIL laugh!
17.12.2007
žjuvka
Server kde jediným prispievajúcim bude (napríklad) jeho admin (?), aký to oko oblažujúci pohľad....(na budúcnosť scifi.sk?)
18.12.2007
kAnYs
Prave preto by sme mali viac pisat.
18.12.2007

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB