Editorial - Január 2007

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Všetko sci-fi - pretože to je dobré - do 2007 praje vaša redakcia!
A keďže sme si povedali, ako na Nový rok, tak po celý rok, uploadovali sme nejakú tú recenziu, publikovali nejaké tie poviedky - ktorých máme v systéme práve neúrekom - vďaka vám všetkým - a píšeme aj úvodník...
Tento rok nás čaká niekoľko malých scifi bomb... či už sa jedná o Transformerov, nového Harryho Pottera či tretieho Spider-Mana. V januári to ale na Slovensku bude najmä Deja Vu s Denzelom Washingtonom, ktoré príbehom inverzuje Minority report, a Perfektný trik a la Prestige, na ktorý sa už osobne teším - už len vďaka hercom hlavných postáv. Vo svete zatiaľ ťahá Eragon, onedlho tu bude animácia Happily N'Ever After a koncom mesiaca bude mať premiéru remake kultového Neviditeľného (The Invisible).
Žatva vyzerá byť bohatá... dúfajme teda, že aj chlieb bude chutíť.
Do scifenia, priatelia!
Šano aka Babcom

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Déjà Vu

(2006)

Eragon

Diskusia

draculin
Sano,zdravim! A som rad,ze zijes..ehm..ze tym padom zije aj tento web :) Len dodam este zopar filmovych planov na 2007-na navnadenie sa :).. FRANK MILLER´s 300: bez komentara,osobne moje najocakavanejsie.Uz pri trilery som mal skoro orgazmus a oslintal si klavesnicu. PIRATI KARIBIKU:AZ PO KONIEC SVETA: Jacka Sparrowa moze byt kludne aj viacej..a ak K.Knightley zainvestuje do plastiky poprsia,budem mat aj oblubenu zensku hrdinku. NOC DLHA 30 DNI: podla vyborneho komiksu..hororik o parte upirov,ktora za vyberie za polarny kruh na zajazd spojeny s prasacimi hodami. 28 WEEKS LATER: pokracovanie mnam,mnam zombickeho postkatastrofickeho filmiku. HERIK POTTEROVIE (nazov nespominam): seria sa zlepsuje film od filmu..a takze tesim.Len keby sa Harry uz konecne pridal k temnej strane sily.. BEOWULF: legendarny hrdina a legendarna obluda-ze by dobre fantasy? FANTASTIC FOUR:RISE OF SILVER SURFER: nie nezblaznil som sa :) Jessica Alba a latex,to staci,nie?Damy asi tazko najdu na filme nieco pozitivne :) ..a inac,viete ze maju byt sfilmovane aj "Teenage Mutant Ninja Turtles"???? Leonardo,avokado..to este len bude nieco! :)
06.01.2007
žjuvka
Mna tesi, ze vidim v zmesi pismenok farebny obrazok. Jeeee.... Sano, vitaj, (no editorial, no fun).
09.01.2007
jurinko
Ludia, posielal som sem tak pred mesiacom poviedku a neviem ani, komu napisat, aby som sa ho/jej opytal, co a ako, ci to cital/a a tak... Dajte niekto kontakt pls. Dik
09.03.2007

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2006)

Déjà Vu

(2006)

Eragon