Star Wars: Clone Wars (2003)

Hviezdne vojny sa dostanú na TV obrazovku aj ako kreslený seriál.
Kúpou Hviezdnych vojen spoločnosťou Disney musel byť ukončený seriál Star Wars: The Clone Wars. Pozrite si ukážky nedokončených rozpracovaných častí seriálu. Škoda, mohla to byť poriadna zábava.
02.10.2014 16:00 Stano Lacko Magazín - Novinky 0
V Star Wars: The Clone Wars sme sa dozvedeli, ako sa vyrábajú svetelné meče. Prinášame vám návod ako si takéto niečo vyrobiť. Ale predtým si pozrite trocha vedy, ako by sa svetelné meče správali v reálnom svete.
07.11.2012 16:00 Stano Lacko Magazín - Novinky 0
Na obrazovky sa dostane aj posledná séria animovaného seriálu SW: Clone Wars. A ako prezradil jeho tvorca, oplatí sa ju vidieť, pretože nám objasní veci, ktoré budú nasledovať v Epizóde III.
Nemusíte čakať až na Epizódu III, aby ste spoznali jej nového záporného hrdinu. Najbližšie ho totiž možno uzriete v animovanom seriáli Star Wars: Clone Wars.
Televízna stanica Cartoon Network dala "do obehu" prvé obrázky a prvý trailer k pripravovanému animovanému seriálu Star Wars: Clone Wars
Neviete sa dočkať tretej epizódy Hviezdnych vojen? Veru, tá sa k nám dostane až o rok, ale dovtedy sa nad nami zľutoval Cartoon Network, ktorý práve vyvíja kreslený seriál podľa scenára Star Wars.
Dočkáme sa samostatnej ságy Clone Wars ako kresleného (teda skôr CG) seriálu?