Apolónov pád 1 – Utajené orákulum (2017)

Ako najlepšie potrestať boha? Tým, že z neho urobíte smrteľníka! Presne tak dopadol Apolón, patrón svetla, slnka, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a tiež proroctva. LUP! – a z viac ako štyri a pol tisíc rokov starého boha je šestnásťročný chlapec. Namiesto luxusu a nádhery na h...

Info

Slov. názov Apolónov pád 1 – Utajené orákulum
Orig. názov The Trials of Apollo - The Hidden Oracle
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Ako najlepšie potrestať boha? Tým, že z neho urobíte smrteľníka! Presne tak dopadol Apolón, patrón svetla, slnka, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a tiež proroctva. LUP! – a z viac ako štyri a pol tisíc rokov starého boha je šestnásťročný chlapec. Namiesto luxusu a nádhery na hore Olymp sa váľa v smradľavom newyorskom kontajneri. Bez božských schopností sa v obyčajnom svete ťažko prežíva, zvlášť keď je veľa tých, ktorí by sa ho radi zbavili úplne. Ak chce z tejto kaše vyviaznuť so zdravou kožou a dostať sa späť medzi bohov, musí presvedčiť Dia a získať jeho stratenú priazeň. Existuje len jediné miesto, kde môže hľadať pomoc: základňa moderných polobohov známa ako Tábor polokrvných!
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Leto s Albatrosmedia.sk

Leto sa prehuplo do svojej teplejšej polovcie a vydavateľstvá i naďalej ponúkajú milovníkom kníh zaujímavé zľavy na horúce letné novinky.

0 komentárov

Videá

Ukážka - Rick Riordan gets silly and serious on Blue Peter - CBBC